BERG TrampolineDe trampolines van BERG staan bekend om het ultieme springcomfort, de (zelfopgelegde) strenge kwaliteits- en veiligheidseisen en de duurzaamheid. De trampolines van BERG staan daarmee garant voor jarenlang speelplezier, dankzij het grote assortiment van BERG is er voor elke tuin wel een geschikte trampoline te vinden. Het assortiment van BERG bestaat onder andere uit BERG Elite, BERG Champion, BERG Favorit en BERG Inground . Via de filter aan de linkerkant vindt u eenvoudig en snel uw ideale BERG trampoline voor in uw tuin!

1 - 80 van 195

 

1 - 80 van 195

Trampoline BERG

BERG biedt een breed assortiment aan echte kwaliteits trampolines aan. Alle trampolines van BERG voldoen aan de hoogste kwalitets- en veiligheidsnormen waardoor u uw kinderen met een veilig gevoel op de trampolines kunt laten springen en spelen. Wilt u graag een trampoline in de grond? Bekijk dan eens het assortiment BERG Inground. Dankzij de uitstekende kwaliteit gaan de trampolines jarenlang mee. Daarnaast is trampoline springen stress verlagend en verbetert de conditie en de bloedsomloop, daardoor is trampoline springen ook de ideale activiteit voor volwassenen!

BERG Inground

De Inground trampolines van kwaliteitsmerk BERG zijn, zoals de naam verraadt, geschikt om in de grond te plaatsen. Door de trampoline in de grond te plaatsen kan uw kind niet van grote hoogte vallen tijdens het springen: dit garandeert extra veiligheid. De Inground modellen van het merk zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder ronde, rechthoekige en ovale trampolines.


BERG Flatground

De Flatground trampolines van BERG zijn erg innovatief, omdat deze volledig in de grond worden gebouwd. Door gebruik van het Airflow doek komt er alsnog lucht onder de trampoline. Hierdoor hoeft u geen ruimte te laten tussen de grond en de trampoline zelf. Zo kijkt u niet meer tegen uw trampoline aan, en hebben uw kinderen alsnog optimaal springplezier!


BERG Champion

De Champion van het gerenommeerde BERG is een zeer populaire trampoline. Door gebruik van 8 stiknaden zijn de veren doorgestikt. Hierdoor is de trampoline zeer stevig, en biedt deze jarenlang springplezier voor uw kinderen. De Champion is zowel verkrijgbaar als inground model, als model dat boven de grond wordt geplaatst.


BERG Favorit

De Favorit van BERG is een instapmodel trampoline en heeft een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. De trampoline is verkrijgbaar in inground model en trampoline om boven de grond te plaatsen, en kan worden besteld met of zonder bijgeleverd veiligheidsnet. Op de Favorit van BERG kunt u uw kinderen onbezorgd laten springen!


BERG Elite

De BERG Elite is één van de beste trampolines van het merk. Doordat gebruik is gemaakt van de innovatieve Goldspringveren van het merk biedt deze trampoline extra veel en goede vering, voor ultiem springplezier. De meeste trampolines van deze serie zijn inground modellen, hoewel er ook versies beschikbaar zijn die boven de grond worden geplaatst.


BERG Talent

De Talent trampoline van het populaire kwaliteitsmerk BERG is bestand tegen een stootje en biedt uw kinderen jarenlang springplezier. De trampoline is tevens voorzien van Goldspring veren, welke zorgen voor extra goede vering. De trampoline heeft een zeer stevige constructie en roest niet. Om extra veiligheid te kunnen garanderen kan de Talent worden geleverd met veiligheidsnet.