Waarom een EXIT Trampoline?

"Go Play Outside"

EXIT Toys is een eigentijds merk dat hoge kwaliteit buitenspeelgoed produceert, waarbij het plezier van uw kind centraal staat. Het speelgoed van EXIT Toys heeft een eigentijds ontwerp en voldoet aan allerlei strenge kwaliteitseisen. Zo zijn alle trampolines van EXIT Toys TÜV gekeurd. Het TÜV keurmerk is een duits keurmerk waarbij een trampoline aan zeer strenge veiligheidseisen moet voldoen om door de keuring te komen. Daarnaast voldoen de EXIT trampolines aan de laatst geldende veiligheidsnorm specifiek voor trampolines, de EN-‐71-­14. Veiligheid is bij een EXIT Toys Trampoline dus gegarandeerd.

De trampolines van EXIT Toys zijn verder voorzien van een speciaal 'Ten Cate' Springdoek. Het materiaal hiervan wordt in de USA ingekocht en naar Europa geïmporteerd. Dit doet het bedrijf om een optimaal springcomfort en perfecte vering te creëren voor haar trampolines.

Bekijk hier alle Exit trampolines.

Vergelijk de modellen

EXIT Toys JumpContour

De EXIT Toys JumpContour serie is ideaal voor kinderen die graag vrij rond willen springen op een veilige manier. Deze trampolines worden als enige geleverd inclusief een veiligheidsnet dat verder naar buiten staat, waardoor uw kind meer ruimte heeft om te springen en waardoor het springvlak minder geremd zal worden. De kindvriendelijke ingang zorgt er bovendien voor dat kinderen niet naar buiten kunnen vallen. De ideale combinatie van springcomfort en veiligheid.


+ Wordt geleverd inclusief extra ruim veiligheidsnet
+ Dubbelconische veren
+ Extra lange en 30 cm dikke beschermrand
+ Kindvriendelijke en veilige ingang
- Alleen bovengronds verkrijgbaar

EXIT Toys JumpArena

De EXIT Toys Jumparena is de absolute topper op het gebied van veiligheid. Deze trampoline is standaard voorzien van een stevig veiligheidsnet met een kindvriendelijke ingang. De palen van het veiligheidsnet zijn daarnaast voorzien van een extra schuimlaag, zodat uw kindje zich hier niet aan kan bezeren. De dikke beschermrand van de trampoline is bovendien dubbelzijdig te gebruiken, waardoor u zelf kunt kiezen of u een groene of een grijze rand wilt. Hierdoor staat de trampoline mooi in iedere tuin!

+ Wordt geleverd inclusief veiligheidsnet
+ Dubbelconische veren
+ Tweekleurige en 30 cm dikke beschermrand
+ Kindvriendelijke en veilige ingang
- Alleen bovengronds verkrijgbaar

EXIT Toys Supreme

De Supreme serie van EXIT Toys bestaat uit het merk meest luxueuze trampolines. De trampolines uit deze serie hebben een gegalvaniseerd en zwart gepoedercoat frame, waardoor roest absoluut geen kans heeft. Daarnaast heeft de trampoline speciale afwateringsgaten, waardoor er geen water op het doek kan blijven liggen. De beschermrand van de trampoline is verder extra breed gemaakt en de bovengrondse modellen worden standaard geleverd inclusief een veiligheidsnet. De perfecte combinatie tussen veiligheid en kwaliteit.

+ Met extra afwateringsgaten
+ Dubbelconische veren
+ Extra brede en 30 cm dikke beschermrand
+ Bovengrondse modellen zijn inclusief veiligheidsnet
+ Zowel bovengronds als Inground verkrijgbaar

EXIT Toys InTerra

De InTerra serie van EXIT Toys is speciaal ontwikkeld om volledig in de grond te graven en de ontwikkeling van deze trampoline is daarom ook niet over één nacht ijs gegaan. De EXIT Toys InTerra heeft een speciale luchtdoorlatende afdekrand die ervoor zorgt dat er geen ruimte nodig is tussen de rand en de bodem. Doordat de trampoline volledig wordt ingegraven misstaat deze in geen enkele tuin. Bovendien verhoogt dit de veiligheid van uw kindje, omdat deze nu dichter bij de grond is.

+ Volledig in te graven
+ Dubbelconische veren
+ 30 mm dikke beschermrand
+ Op 4 plaatsen verankerd
- Alleen Inground verkrijgbaar

EXIT Toys Silhouette

De EXIT Toys Silhouette trampoline onderscheidt zich door het moderne design. De beschermrand heeft een mat-zwarte kleur en is voorzien van mooie groene accenten. Hierdoor krijgt de trampoline een moderne, elegante uitstraling. De EXIT Toys Silhouette heeft een frame constructie die super eenvoudig te monteren is en die onderling wordt vergrendeld door middel van 'springclips' voor extra veiligheid. De Silhouette serie is verkrijgbaar in inground en bovengrondse modellen.

+ Zowel Inground als bovengronds beschikbaar
+ Volledig in te graven
+ 20 mm dikke beschermrand
+ Op 4 plaatsen verankerd
- Geen dubbelconische veren

EXIT Toys Twist

De EXIT Toys Twist trampoline is speciaal ontworpen voor een zo groot mogelijk speelplezier voor uw kind. De Twist trampolines zijn voorzien van een springdoek met een educatief spel element, zodat kinderen elkaar de opdracht kunnen geven om bepaalde getal-combinaties te springen. Spelen en leren wordt zo op een ideale manier gecombineerd. De Twist trampoline heeft bovendien nog een leuk extraatje: de beschermrand kan worden omgedraaid, zodat u kunt wisselen tussen twee kleuren.

+ Zowel Inground als bovengronds beschikbaar
+ 20 mm dikke beschermrand
+ Extra spel-element op doek
- Geen dubbelconische veren
- Niet extra verankerd

Accessoires

EXIT Toys Trampoline Accessoires

EXIT Toys heeft een uitgebreide collectie accessoires uitgebracht die het spelen op de trampoline niet alleen leuker maken voor uw kindje, maar ook een stuk veiliger. Trampoline accessoires zijn in principe niet per se nodig, omdat de trampolines van EXIT Toys helemaal compleet worden geleverd, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een veiligheidsnet beschadigd raakt, of dat u een andere kleur beschermrand wilt aanschaffen. De collectie trampoline accessoires van EXIT Toys bestaat uit handige producten zoals framenetten, beschermhoezen, trampolineladders, verankeringssets en veiligheidsnetten.

EXIT Toys Veiligheidsnet

Een veiligheidsnet zorgt voor extra veiligheid en voorkomt dat uw kindje onverhoopt van de trampoline kan vallen. Zeker bij bovengrondse trampolines is het van groot belang (en sinds 2015 verplicht) dat u de trampoline voorziet van een veiligheidsnet, maar ook bij Inground trampolines voorkomt dit vele ongelukken. EXIT Toys heeft een uitgebreide collectie veiligheidsnetten, zodat u uw trampoline optimaal kunt beveiligen. Bekijk hieronder het assortiment.

EXIT Toys Framenet

Ook een framenet is een fijne accessoire om aan te schaffen bij de aankoop van een nieuwe trampoline. Een framenet verhoogt namelijk de veiligheid van een trampoline, doordat uw kind(eren) niet meer onder de trampoline kunnen komen. Ook zorgt dit ervoor dat er geen huisdieren onder de trampoline kunnen komen. Dit voorkomt nare ongelukken. EXIT Toys heeft diverse framenetten in haar assortiment opgenomen. Deze vindt u via onderstaande button

EXIT Afdekhoes

Een afdekhoes of beschermhoes draagt niet bij aan de veiligheid van uw trampoline, maar zorgt er wel voor dat de goede kwaliteit van de trampoline jarenlang wordt behouden. Door het gebruik van een beschermhoes is de trampoline tijdens het regenachtige en stormachtige herfstseizoen goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor raken de beschermrand en het doek minder snel beschadigd. EXIT Toys heeft afdekhoezen voor bovengrondse én Inground trampolines.

Een greep uit de collectie