-
-
Materiaal
Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Plaatsing
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Salta trampoline rechthoek

Salta trampoline rechthoek

Het topmerk Salta heeft een groot aanbod van rechthoekige trampolines bij Trampolinezaak. Salta heeft grotere en kleinere trampolines voor in de grond en ook voor boven de grond. Het grote voordeel van een rechthoekige trampoline van Salta is det er relatief minder ruimteverlies is in uw tuin. Met net zoveel spring en speelplezier kan uw kind genieten van de rechthoekige Salta trampolines en benut u de ruimte in de tijd nét wat beter.

Trampoline Salta rechthoek

Bovenstaande trampolines van het merk Slata hebben allemaal een vierkante of rechthoekige vorm. Een rechthoekige trampoline bespaart relatief veel ruimte in uw tuin, maar uw kids springen hier met net zoveel plezier op. Er is keuze uit trampolines voor in de grond en trampolines boven de grond. De inground trampolines van Salta zijn gemakkelijk in de grond te plaatsen. Een inground trampoline geeft vaak een mooier aanzicht en mochten uw kinderen hiervan afvallen dan is de val gelijkvloers. Een Salta rechthoekige inground trampoline is dan ook een stuk veiliger.

Trampoline rechthoekig Salta

Bent u opzoek naar een nieuwe trampoline voor in de tuin die aan alle verwachtingen voldoet? Dan zijn de trampolines van het bekende merk Salta zeer geschikt voor u. Dit prachtige merk biedt u een ruim assortiment aan met daarin diverse trampolines in allerlei maten. Zo heeft Salta ook prachtige rechthoekige trampolines. De kwaliteit van Salta is zeer goed, daardoor blijven de producten een lange tijd netjes. Met een trampoline van Salta kan uw kind plezier maken op een veilige manier.