Trampoline EXIT Toys Supreme GroundLevel 305 Green Safetynet

699
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!
Gratis verzending
Gratis retourneren
Achteraf betalen
2 jaar garantie

Productbeschrijving

De EXIT Inground Supreme trampoline is afkomstig uit de toplijn van Exit Toys en heeft een diameter van 305 centimeter. Deze trampoline moet in de grond gegraven worden waardoor hij nog beter integreert met uw tuin. Het ventilatiesysteem in de rand van deze trampoline zorgt dat lucht onder de trampoline kan komen en daar ook weer weg kan waardoor er geen grote druk verschillen ontstaan die de springhoogte negatief kunnen beïnvloeden. Deze gaten zorgen ook dat water dat op de trampoline gekomen is er weer vanaf kan. De dubbelconische veren van maar liefst 216 mm zorgen voor optimaal springcomfort waardoor een hogere, stabiele en stille sprong en een zachte landing wordt gerealiseerd. De veren zijn niet toegankelijk dankzij de 44 cm brede en 4 cm dikke beschermrand en hierdoor dus volkomen veilig voor kinderen. Deze Supreme Groundlevel trampoline wordt geleverd inclusief veiligheidsnet. Deze heeft een zelf sluitende ingang. Zo kunt u uw kinderen altijd zorgeloos en veilig laten springen!

Ingraven van een trampoline

Ingraven Trampoline

Een trampoline kan mooi worden geïntegreerd in de tuin wanneer u de trampoline ingraaft. Een ingegraven trampoline bevordert de veiligheid omdat de trampoline laag bij de grond blijft. Het ingraven van een trampoline is in enkele eenvoudige stappen te doen. Markeer de plaats op de grond op basis van de afmetingen die in de handleiding staan. In het midden van de de markering graaft u het diepte punt alvast uit. Het diepste punt kan vrijwel altijd op 75 centimeter worden uitgegraven, tenzij anders vermeld in de instructie. Graaf vervolgens de kuil verder uit in de vorm van een kom. Bij de randen hoeft de kuil slechts enkele centimeters diep te zijn aangezien het doek hier niet verder door zal veren. Wanneer de kuil is gegraven kunt u de trampoline boven het gat plaatsen, de trampoline is dan klaar voor gebruik! Uitgebreide instructies en de voordelen van een ingegraven trampoline vindt u op onze adviespagina.

Over EXIT

EXIT Toys staat bekend om haar eigentijdse speelgoed dat kinderen stimuleert en uitdaagt om lekker buiten te gaan spelen. De trampolines van EXIT Toys zijn ontworpen vanuit de gedachte van het kind, waardoor ze een stoer en cool design hebben. De speciale ingraaf trampolines van EXIT Toys zorgen er voor dat de trampoline minder opvalt in uw tuin en geven uw tuin zelfs een strakke en moderne look. Alle trampolines van EXIT Toys voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en gaan jarenlang mee. Deze trampolines staan daarmee voor jarenlang springplezier!

Specificaties

EAN
8719874707664
Trampoline
Merk
EXIT Toys
Model
Supreme GroundLevel
Kleur
Groen
Plaatsing
In de grond
Vorm
Rond
Diameter
305 cm
Hoogte frame
3 cm
Materiaal frame
Gegalvaniseerd metaal
Maximaal draagvermogen
100 kg
Zelf sluitende ingang
Voorzien van veiligheidsnet
Ventilatiesysteem in de rand 
Hoogte veiligheidsnet
180 cm
Aantal veren
64 van 21,6 cm
Beschermrand
44 x 4 cm

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!