Materiaal
Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Inklapbaar
Plaatsing
Vorm
Merk
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd
Korting

Afmetingen Trampoline

De juiste grootte kiezen voor uw trampoline is niet altijd even makkelijk. De grootte hangt namelijk af van de grootte van uw tuin, uw budget en het aantal personen dat trampoline wilt gaan springen. Heeft u maar weinig ruimte in uw tuin? Kies dan voor een model van 180 cm of een mini trampoline. Juist veel plaats en wilt u een zo groot mogelijke trampoline? Kies dan voor een formaat van bijvoorbeeld 430 cm. Op deze pagina vindt u een volledig overzicht van alle beschikbare afmetingen van trampolines op Trampolinezaak. Zo kunt u precies selecteren op de maat die het beste bij u past!

Trampoline maten

Op zoek naar de juiste afmetingen voor uw trampoline? Dan zit u bij Trampolinezaak zeker goed! Of u nou kiest voor een ronde trampoline, een ovale trampoline of een rechthoekige trampoline, Trampolinezaak heeft het allemaal opgenomen in haar assortiment! Kies uit verschillende kwaliteitsmerken en voeg extra veiligheidsaccessoires toe om ervoor te zorgen dat u kindje urenlang kan blijven springen zonder ongelukken.

Trampoline 270 cm

Heeft u een tuin van gemiddeld formaat, en wilt u uw kinderen laten genieten van gigantisch veel springplezier? Dan bent u in het assortiment trampolines van 270 centimeter op Trampolinezaak aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u trampolines die kunnen worden ingegraven, maar ook trampolines die bovengronds worden geplaatst. Voor extra veiligheid kunt u ervoor kiezen een veiligheidsnet te bevestigen aan uw trampoline.

Trampoline groter dan 3 meter

Een trampoline die groter is dan 3 meter wordt geschaard onder de categorie 'grote trampolines'. Dit type trampolines is geschikt voor gezinnen met een grote achtertuin. De trampolines zijn verkrijgbaar in inground modellen, maar ook in modellen die boven de grond worden geplaatst. Voor accessoires voor uw grote trampoline bent u bij Trampolinezaak ook aan het juiste adres!

Trampoline 366 cm

Een ronde trampoline met een doorsnee van 366 centimeter valt onder de noemer 'grote trampoline'. Trampolines van deze maat bieden gigantisch veel springplezier voor uw kinderen en zijn geschikt voor gezinnen met een grote tuin. Omdat een trampoline van 366 cm een groter draagvlak heeft, kan deze meer gewicht dragen. Zo kunt u heerlijk met uw kinderen of in uw eentje genieten van deze kwaliteitstrampolines!

Trampoline 380 cm

Deze trampolines zijn vrijwel grootste trampolines die Trampolinezaak in het assortiment heeft opgenomen. In dit ruime assortiment vindt u zowel inground trampolines als trampolines die boven de grond kunnen worden geplaatst. Ook voor trampolines met een doorsnee van 388 centimeter biedt Trampolinezaak voldoende accessoires. Heeft u een grote tuin, en wilt u uzelf of uw kinderen laten genieten van veel speelplezier? Dan is een trampoline van 380 cm precies wat u zoekt!


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit ronde trampolines met maat: