Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Trampoline Onderdelen

Accessoires zijn voor trampolines erg belangrijk. De accessoires die wij in ons assortiment aanbieden zijn voornamelijk gericht op veiligheid en gebruiksgemak, maar wij bieden bijvoorbeeld ook een beschermhoes aan voor uw trampoline zodat u uw trampoline kunt afdekken en de levensduur verlengt. De belangrijkste trampoline onderdelen zijn natuurlijk altijd de accessoires die zich richten op veiligheid, vandaar dat u ook een groot aanbod van veiligheidsnetten in ons assortiment vindt. Met accessoires zoals een ladder, beschermrand, veiligheidsnet, afdekhoes of framenet proberen wij de trampoline zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Kortom, u vindt tussen onze accessoires allerlei verschillende oplossingen die u helpen om meerdere problemen op te kunnen lossen.

Onderdelen Trampoline

Om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten van uw trampoline, kunt u gebruik maken van allerlei verschillende soorten accessoires. Wij bieden u onderdelen die u de mogelijkheid bieden om de veiligheid te verbeteren, voor een beter gebruiksgemak zorgen en de levensduur van uw trampoline verlengen. Als u een combinatie van accessoires gebruikt kunt u dus een perfecte trampoline samenstellen waar uw kinderen erg veel speelplezier aan kunnen beleven.

Trampoline rand

Als u een trampoline gekocht heeft dan wordt deze meestal geleverd met een trampoline rand. Deze is er namelijk standaard op om zo de veren van de trampoline af te dekken en een mogelijke val te verzachten. Mocht het zijn dat uw trampoline rand zodanig beschadigd is dat u hem niet meer kunt gebruiken dan wordt u aangeraden een nieuwe aan te schaffen. Op Trampolinezaak vindt u randen als extra accessoire voor uw trampoline.

Trampoline net

Een veiligheidsnet is er om uw kinderen te beschermen, mochten ze van de trampoline dreigen te vallen. Een trampoline net is gemakkelijk te installeren en wordt aangeraden als accessoires bij het nog veiliger maken van uw trampoline. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Trampoline hoes

Een hoes zorgt ervoor dat uw trampoline in topconditie blijft en niet wordt aangetast door weer en wind. Met een beschermhoes kunt u nog jarenlang van de trampoline kan genieten! Daarbij komt nog eens dat u uw trampoline minder vaak hoeft schoon te maken, dit omdat een hoes uw trampoline vrij houdt van vuil.

Trampoline framenet

Zorg ervoor dat uw kinderen of huisdieren niet onder de trampoline kunnen kruipen en voorkom hierdoor nare ongelukken met behulp van een framenet. Een framenet zorgt ervoor dat niets zomaar onder de trampoline door kan waardoor u uw kinderen met een gerust hart kunt laten spelen.

Trampoline ladder

Met een ladder hebben uw kinderen gemakkelijk toegang tot de trampoline. Dit kan erg handig zijn voor de kleinsten onder ons. De ladders kunnen gemakkelijk worden bevestigd en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kijk vóór de aankoop wel even goed of de ladder ook voor uw trampoline geschikt is.

Trampoline verankeringsset

Houdt uw trampoline veilig aan de grond met behulp van een verankeringsset. Een verankerringsset bestaat uit grondankers en banden, hiermee kan u de trampoline stevig aan de grond bevestigen zodat de trampoline niet opwaait bij stevige wind of omvalt tijdens het gebruik.

Bounceboard

Laat uw kind kind moves op een veilige manier op de trampoline oefenen. Een BounceBoard geeft een extra dimensie aan trampoline springen en is gemaakt van een stevige zachte foam die schade voorkomt aan uw trampoline.

Trampoline tent

Lekker kamperen op de trampoline? Dan is de trampoline tent iets voor u! De tenten zijn weerbestendig en spatwaterdicht zodat uw kinderen lekker kunnen blijven spelen ook al zit het weer niet helemaal mee. De tent is gemakkelijk open en dicht te vouwen en is perfect voor het hele gezin.