BERG

Berg trampolines

Een trampoline is een heerlijke manier van beweging voor in de zomer buiten in de tuin. Springplezier is gegarandeerd met BERG trampolines! De trampolines van BERG staan bekend om het ultieme springcomfort, de (zelfopgelegde) strenge kwaliteits- en veiligheidseisen en de duurzaamheid. Op Trampolinezaak bieden wij diverse soorten, maten en kleuren BERG trampolines aan afkomstig uit verschillende series zoals de BERG Champion, Berg Elite, BERG Favorit en de BERG Talent. Als u bij Trampolinezaak een BERG trampoline wilt kopen heeft u dan ook een grote keuze uit verschillende trampolines.


Berg trampoline inground

Als u een wel een trampoline wilt, maar niet van zo'n aanwezig aanzicht in uw tuin houdt, kunt u kiezen voor een inground trampoline. Dit is een goede oplossing, want zo neemt de trampoline niet zo'n dominante plek in beslag. Door speciale voeten is de trampoline gemakkelijk in de grond te plaatsen. Berg inground trampolines zijn daarbij ook een stuk veiliger, omdat er geen hoge val mogelijk is. Om het extra veilig te maken zijn er ook inground trampolines mét veiligheidsnet beschikbaar.


Berg trampoline rechthoekig

Een ronde trampoline kan soms lastig zijn om in een tuin te plaatsen, want de omvang is al gauw behoorlijk groot. Een rechthoekige trampoline is dan een fijne oplossing. Deze vorm is namelijk vele malen efficiënter qua ruimte om in uw tuin te plaatsen. De lengte van de trampoline is daarbij erg fijn om diverse sprongen en kunsten op te vertonen. Berg rechthoekige trampolines zijn uiteraard ook beschikbaar met veiligheidsnetten. Hier vindt u ook Berg inground rechthoekige trampolines.


Berg trampoline 330

Een trampoline van 330 cm is de meest voorkomende maat trampoline. Berg heeft dan ook niet voor niets diverse trampolines van dit formaat in haar collectie opgenomen. Een Berg trampoline 330 cm past goed in uw tuin en biedt meer dan genoeg plaats voor meerdere personen. Bovendien zijn deze trampolines allemaal voorzien van een dikke beschermrand voor extra veiligheid.


Berg trampoline 380

Voor urenlang springplezier kunt u het beste kiezen voor een Berg trampoline van 380 cm. Op dit formaat trampoline kan eenvoudig door meerdere personen tegelijk worden gesprongen en deze is dus ideaal als u meerdere kinderen hebt, of om op te spelen met vriendjes of vriendinnetjes. De collectie Berg trampolines 380 cm bestaat uit verschillende series en kleuren.


Berg trampoline 430

Bent u op zoek naar een extra grote trampoline? Kies dan voor een Berg trampoline van 430 cm. Berg heeft diverse series beschikbaar met een grootte van 430 cm. Zo kunt u kiezen uit de Berg Elite trampoline 430 cm, Berg Favorit trampoline 430 cm, Berg FlatGround trampoline 430 cm en de Berg Champion trampoline 430 cm. Hier bekijkt u ze allemaal!