Materiaal
Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Plaatsing
Vorm
Merk
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd
Korting

Mini Trampoline

Een mini trampoline is ideaal voor jonge kinderen. Dit type trampoline heeft vaak een diameter van 140-180 cm, waardoor er maar een klein springoppervlak ontstaat en dit is ideaal voor kleine kindjes. De mini trampolines kunnen echter ook door volwassenen worden gebruikt voor een goede work-out. Het hele gezin heeft er dus plezier van! Om kleine kinderen extra te beschermen zijn er speciale veiligheidsnetten verkrijgbaar die specifiek geschikt zijn voor mini trampolines. Neem snel een kijkje in het assortiment.

Fitness trampoline

Bent u op zoek naar een mini trampoline van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Trampolinezaak aan het juiste adres! In het assortiment mini trampolines zijn trampolines opgenomen van diverse kwaliteitsmerken zoals BERG, Exit Toys, Etan en Avyna. Toch liever een wat grotere trampoline? Neem dan eens een kijkje in het volledige assortiment trampolines en vindt de perfecte trampoline voor u!

Mini trampoline kopen

Als u een mini trampoline wilt kopen dan kunt u hier in het assortiment niet alleen kiezen uit de beste merken, maar heeft u ook nog eens veel keuze. Weet u al precies wat u wilt? Gebruik dan de filters om het assortiment te vinden wat precies aan uw wensen voldoet. Weet u het nog niet, kijk dan rustig door ons assortiment en ontdek uw favoriet. Als u op een mini trampoline klikt kunt u er meer informatie over vinden, maar u kunt het product ook direct kopen!