Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd

Etan

alle trampolines van EtanHet merk Etan staat bekend als een specialist op het gebied van niet alleen trampolines, maar ook alle onderdelen van trampolines. Het merk is opgericht in 1988, en sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste merken op het gebied van trampolines. De kwaliteitsproducten van het merk richten zich niet alleen op plezier, maar ook op veiligheid - zo kunnen kinderen veilig en gezond spelen op de trampoline. Naast trampolines kunt u in het assortiment beschermranden, beschermhoezen, veren, veiligheidsnetten en nog veel meer vinden. Ontdek het assortiment!

Etan Trampoline

De basis van het merk Etan, is de trampoline. De vakkennis zorgt voor prachtige trampolines waar uw kinderen zich een lange tijd mee kunnen vermaken. Het merk maakt topproducten, en focust zich ook op de duurzaamheid en veiligheid van haar trampolines. Om deze reden kunt u verschillende onderdelen en producten voor de veiligheid van het spelende kind ook los van een trampoline kopen bij dit merk. Op het gebied van de trampolines heeft u ook een uitgebreide keuze, zoals de series die hieronder worden benoemd - maar ook de plaatsing en kleur. Kiest u voor een inground trampoline? Of liever een boven de grond? Meer informatie over het ingraven van een inground Etan trampoline kunt u vinden op onze Alles over Etan pagina.

Etan Premium Gold

De Premium trampolines van Etan zijn erg populair vanwege het hoge springcomfort. Dit omdat de Premium is voorzien van lange veren, waardoor uw kind hoger springt. Door gebruik van een Diamond System rekken de veren niet tegelijk, waardoor soepeler wordt gesprongen. De Premium Gold is voorzien van een Gold randkussen, dat erg goede bescherming biedt en lang meegaat door onder andere een goede UV-wering.

Etan Hi-Flyer

De Hi-Flyer van Etan gaat jarenlang mee. De trampoline is van zeer hoge kwaliteit en heeft een dikke buitenrand voor extra veiligheid. De Hi-Flyer is groot van formaat, en door dit grote draagvlak kan de trampoline veel gewicht aan. Zodoende kan zowel jong als oud genieten van de Hi-Flyer. De trampoline heeft een hoge veerkrachtigheid, en zorgt zodoende voor hele hoge sprongen!