Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Etan

alle trampolines van EtanOp zoek naar trampolines en trampoline onderdelen? Bij het gerenommeerde merk Etan zit u voor beiden goed. Sinds de oprichting in 1988 is het merk uitgegroeid tot een van de grootste op het gebied van trampolines. De kwaliteit zorgt voor plezier én veiligheid, waardoor kinderen veilig en gezond bezig zijn wanneer zij op de trampoline van Etan spelen. Om precies de trampoline te vinden die u zoekt, kunt u niet alleen kiezen uit verschillende maten, kleuren en vormen trampolines, maar heeft het merk ook een ruim assortiment beschermranden, beschermhoezen, veren, veiligheidsnetten en nog veel meer. Ontdek het assortiment en ervaar de combinatie van plezier en veiligheid met Etan.

Etan Trampoline

De basis van het merk Etan, is de trampoline. De vakkennis zorgt voor prachtige trampolines waar uw kinderen zich een lange tijd mee kunnen vermaken. Het merk maakt topproducten, en focust zich ook op de duurzaamheid en veiligheid van haar trampolines. Om deze reden kunt u verschillende onderdelen en producten voor de veiligheid van het spelende kind ook los van een trampoline kopen bij dit merk. Op het gebied van de trampolines heeft u ook een uitgebreide keuze, zoals de series die hieronder worden benoemd - maar ook de plaatsing en kleur. Koopt u een inground trampoline? Of liever een boven de grond? Meer informatie over het ingraven van een inground Etan trampoline kunt u vinden op onze Alles over Etan pagina.

Etan Premium Gold

De Premium trampolines van Etan zijn erg populair vanwege het hoge springcomfort. Dit omdat de Premium is voorzien van lange veren, waardoor uw kind hoger springt. Door gebruik van een Diamond System rekken de veren niet tegelijk, waardoor soepeler wordt gesprongen. De Premium Gold is voorzien van een Gold randkussen, dat erg goede bescherming biedt en lang meegaat door onder andere een goede UV-wering.

Etan Hi-Flyer

De Hi-Flyer van Etan gaat jarenlang mee. De trampoline is van zeer hoge kwaliteit en heeft een dikke buitenrand voor extra veiligheid. De Hi-Flyer is groot van formaat, en door dit grote draagvlak kan de trampoline veel gewicht aan. Zodoende kan zowel jong als oud genieten van de Hi-Flyer. De trampoline heeft een hoge veerkrachtigheid, en zorgt zodoende voor hele hoge sprongen!