Etan

alle trampolines van Etan

Tegenwoordig staat het merk Etan bekend als een specialist op het gebied van trampolines en is ook één van de grootste spelers binnen de Europese markt. Sinds de oprichting in 1988 is het merk aanzienlijk gegroeid maar de basisprincipes zijn gelijk gebleven. Etan levert namelijk enkel kwaliteitsproducten zodat de kinderen niet alleen een leuke tijd hebben maar ook veilig kunnen spelen. Want dat is uiteindelijk toch het belangrijkste. Op onderstaande pagina vindt u zowel trampolines voor boven als in de grond, uit series als de Etan Premium Gold, Etan Premium Silver, Etan Premium Platinum, Etan Classic en Etan Hi-Flyer. Daarnaast zijn accessoires ook op deze pagina te vinden. Meer weten over Etan trampolines? Lees hier dan alles over Etan.

1 - 80 van 89

 

1 - 80 van 89

Etan Trampoline

Etan is opgericht in 1988 en is sindsdien aanzienlijk gegroeid. De vakkennis in combinatie met de opgedane ervaring zorgen voor een topproduct waarbij veilig en kwaliteit voorop staan. Etan vindt het namelijk zeer belangrijk dat de kinderen niet alleen heel veel springplezier hebben maar ook veilig kunnen spelen. Deze mindset heeft ervoor gezorgd dat het merk inmiddels één van de grotere spelers is op de Europese markt.

Etan Premium Gold

De Premium trampolines van Etan zijn erg populair vanwege het hoge springcomfort. Dit omdat de Premium is voorzien van lange veren, waardoor uw kind hoger springt. Door gebruik van een Diamond System rekken de veren niet tegelijk, waardoor soepeler wordt gesprongen. De Premium Gold is voorzien van een Gold randkussen, dat erg goede bescherming biedt en lang meegaat door onder andere een goede UV-wering.


Etan Premium Silver

De Premium Silver van Etan is voorzien van alle gemakken van een Premium trampoline, maar is goedkoper dat de Premium Gold vanwege het Silver randkussen. Dit kussen is iets minder dik en is niet voorzien van een flap aan de binnenzijde. Tevens glanst deze rand iets meer, en is deze licht UV-werend. Een Premium Silver is een perfect alternatief voor het gezin dat iets minder uit wil geven aan een kwaliteitstrampoline.


Etan Premium Platinum

Een Premium Platinum is de Premium trampoline van Etan met de hoogste kwaliteit. Dit komt door het Platinum randkussen, dat nog volledig heel zal zijn wanneer uw kinderen het huis verlaten. Dit kussen is zeer sterk UV-werend en tevens erg veilig. Een Etan Premium Platinum is geschikt voor het gezin dat het beste van het beste wil.


Etan Classic

De Etan Classic is de meest voordelige trampoline binnen het assortiment van het merk. De Classic is bestand tegen alle weersomstandigheden en heeft een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. De buitenrand van deze trampoline is breder dan bij andere trampolines, om zo de veiligheid van uw kinderen te garanderen. Met de Classic haalt u prima kwaliteit tegen een scherpe prijs in huis!


Etan Hi-Flyer

De Hi-Flyer van Etan gaat jarenlang mee. De trampoline is van zeer hoge kwaliteit en heeft een dikke buitenrand voor extra veiligheid. De Hi-Flyer is groot van formaat, en door dit grote draagvlak kan de trampoline veel gewicht aan. Zodoende kan zowel jong als oud genieten van de Hi-Flyer. De trampoline heeft een hoge veerkrachtigheid, en zorgt zodoende voor hele hoge sprongen!