Avyna

alle trampolines van Avyna

De trampoline's zijn van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De trampoline's zijn voorzien van een goed springdoek en het gegalvaniseerde veren en frame zorgt voor veel spring plezier. Alle Avyna trampolines zijn AIB goedgekeurd en daardoor geschikt voor openbare plekken. De collectie van Avyna bestaat uit twee series trampoline's: Avyna Pro Line Trampoline en Avyna Pro Line Inground. De producten van Avyna zijn uitermate geschikt voor de klant omdat ze alleen de belangrijke elementen voor de klant inbouwd. Meer weten over Avyna trampolines? Lees hier dan alles over Avyna.

1 - 80 van 205

 

1 - 80 van 205

Avyna Trampoline

De trampoline's van Avyna worden uitgebreid getest door de producent, om zo hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Door gebruik van innovatieve technologieën levert het merk de beste producten op de markt. Met een trampoline van Avyna hebben u en uw kinderen jarenlang plezier! De trampolines zijn verkrijgbaar als inground modellen, maar zijn ook beschikbaar als model dat boven de grond wordt geplaatst. Tevens kunt u kiezen tussen een rond of rechthoekig model.

Avyna Pro Line Trampoline

De Pro Line van kwaliteitsmerk Avyna is verkrijgbaar als opbouw model, maar ook als inground model. De Pro Line is een veilige trampoline die tot het hoge kwaliteitssegment behoort. De trampoline heeft een dikke beschermrand voor extra veiligheid, en kan worden geleverd inclusief veiligheidsnet. De trampoline is voorzien van alle nodige keurmerken.


Avyna Pro Line Inground

Het inground model van de Avyna Pro Line kan worden ingegraven en is verkrijgbaar in zowel een rechthoekig als rond model. Door de verschillende beschikbare afmetingen kan voor iedere tuin -groot of klein- de perfecte Avyne Pro Line worden gevonden. Deze veilige trampoline biedt jarenlang springplezier voor u en uw kinderen!