Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Avyna

alle trampolines van Avyna

Het Nederlandse merk Avyna is opgericht in 1999 en maakt sindsdien prachtige trampolines. Het merk heeft naast een uitgebreid assortiment trampolines ook allerlei onderdelen en accessoires in het assortiment, welke allen gericht zijn op het verlengen van de levensduur. Duurzaamheid en kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel bij dit absolute topmerk. Het merk voldoet aan alle eisen, en dat maakt het zeer geschikt voor uw trampoline wensen. Wilt u meer weten over Avyna? Lees hier dan alles over Avyna. Het gehele assortiment kunt u hier onder bekijken!

Avyna Trampoline

De Avyna trampolines zijn van de hoogste kwaliteit, en worden dan ook uitgebreid getest om de hoge kwaliteit te garanderen. De trampolines voldoen allen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen, wat dan ook hoog in het vaandel staat bij het merk. De trampolines zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en met verschillende details. Kiest u er een met of zonder veiligheidsnet? Hoe wilt u de trampoline plaatsen? Allerlei keuzes om u precies de trampoline te laten vinden die aan al uw wensen voldoet!

Avyna Trampoline onderdelen

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Avyna, zo kunt u allerlei losse onderdelen van de trampolines ook bestellen uit het assortiment van dit merk. Nieuwe trampoline veren nodig? Of zoekt u een nieuwe beschermrand of een veiligheidsnet? Bij Avyna kunt u het allemaal vinden.