Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Exit Trampoline

De Exit trampolines zijn geproduceerd met kinderen als uitgangspunt. Het speelgoed moet de kinderen aanspreken, waarbij een aantal punten centraal staan: het kind moet het leuk vinden, veiligheid staat voorop en daarbij moeten de producten te leveren zijn met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De producten zijn uitgebreid getest en daarom is Exit Toys een van de populairste trampoline merken. Het assortiment van Exit bestaat uit allerlei soorten trampolines, bekijk rustig het assortiment of lees hier meer over de Exit Toys trampolines.

Exit Toys trampolines

De trampolines van Exit Toys zijn beschikbaar in verschillende vormen, soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor de prachtige Exit Toys Silhouette, Supreme, Dynamic, PeakPro en Tiggy. Alle trampolines van dit topmerk zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren waardoor u precies de trampoline kunt kopen die aan al uw wensen voldoet. Bekijk bijvoorbeeld eens het prachtige assortiment rechthoekige trampolines van Exit. Na aankoop van een trampoline wilt u natuurlijk ook meer weten over de montage, vooral voor de trampolines die ingegraven moeten worden is dit altijd wat meer werk. Meer informatie over het ingraven van trampolines kunt u hier vinden. Specifieke informatie rondom het product dat u wilt kopen kunt u vinden door er op te klikken!

Exit Toys trampoline maten

De trampolines van dit merk zijn beschikbaar in veel verschillende lengte en breedte maten, om u zo de mogelijkheid te geven om precies de trampoline te vinden die bij uw wensen aansluit. De meest populaire maten zijn de 244, 305 en 366. Alle maten zijn te vinden aan de hand van de filters, maar u kunt ook op een product klikken om de precieze maat te vinden.

Exit Toys accessoires

Naast trampolines kunt u in het assortiment van Exit Toys ook verschillende accessoires vinden voor uw trampoline. Zo kunt u een bescherm/afdek hoes kopen, zodat u de trampoline makkelijk kunt beschermen tegen weersomstandigheden. Ook een (nieuwe) beschermrand voor uw trampoline kunt u vinden, in allerlei formaten om zo te kunnen helpen bij het veilig houden van uw trampoline. Voor de hogere trampolines kunt u ook nieuwe trampoline ladders bestellen. Kortom, alles om uw trampoline als nieuw te houden en de veiligheid te waarborgen.