Materiaal
Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Plaatsing
Vorm
Merk
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd
Korting

Grote Trampoline

Heeft u een grote tuin, en wilt u uw kinderen gigantisch veel springplezier bieden? Dan is een grote trampoline ideaal voor u! Onderstaand ziet u het ruime assortiment trampolines die groter zijn dan 3 meter. Deze trampolines zijn verkrijgbaar in inground modellen, en modellen die boven de grond kunnen worden geplaatst. Een grotere trampoline kan meer gewicht dragen, waardoor u er zelf ook op kunt springen.

Trampoline Groot

Een grote trampoline kan springplezier bieden aan -in vele gevallen- meerdere kinderen tegelijk. De grote trampolines van Trampolinezaak zijn verkrijgbaar voor modellen die kunnen worden ingegraven, waardoor u niet tegen een grote trampoline aankijkt, maar ook in modellen die boven de grond worden geplaatst indien u geen groot gat in uw tuin wil graven.

Grote trampoline kopen

Als u graag een grote trampoline wilt kopen, dan kunt u die makkelijk in ons assortiment vinden. Het assortiment bestaat uit grote trampolines in verschillende vormen, maten en met wisselende details, maar ze zijn allen van de beste merken waardoor u er met goed onderhoud lang van kunt genieten. Bekijk het assortiment en klik op een product om er meer informatie over te vinden.

Grote rechthoekige trampoline

Een van de formaten grote trampoline die u kunt vinden in het uitgebreide assortiment op Trampolinezaak is de rechthoekige trampoline. Deze kan wellicht precies mooi ergens in uw tuin passen en daarom uw voorkeur genieten. Als u deze vorm zoekt, dan kunt u dit aangeven in de filters en zo alleen de trampolines zien die aan uw wensen voldoen. Wilt u toch liever een grote ronde trampoline? Dan kunt u die op dezelfde manier vinden in ons assortiment.