Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Salta trampoline

alle trampolines van Salta

Het Nederlandse Salta biedt een prachtige collectie van innovatieve trampolines met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De trampolines van Salta worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste veiligheids-, kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Zo is elke trampoline voorzien van een extra brede en dikke veiligheidsrand. De stalen frames zijn duurzaam en corrosiebestendig en de gold spring veren zorgen voor een unieke spring ervaring! Wilt u meer weten over Salta Trampolines? Lees hier dan alles over Salta. Alle trampolines in het assortiment, en verscheidene onderdelen, kunt u hier vinden. Als u op zoek bent naar een specifieke serie, dan kunt u die vinden in de filters, maar voor enkele populaire series kunt u ook het gehele assortiment vinden door de speciale pagina's te bekijken. Zo kunt u kiezen uit de Salta Premium Black Edition, de Salta Comfort Edition, de Salta Combo, First Class, Pad en Royal Baseground. Wat is uw favoriet?

Salta trampoline afmetingen

De trampolines van het merk Salta zijn beschikbaar in een breed scala aan afmetingen, zo kunt u precies de trampoline vinden die bij uw wensen aansluit en die goed in uw tuin past. Zo kunt u kiezen voor een trampoline van ongeveer één meter tot wel bijna vijf meter. De populairste maten zijn verzameld op speciale pagina's, zoals de 183 centimeter, 213 centimeter, 244 centimeter, 305 centimeter en de 366 centimeter. Zoekt u er een van dat formaat, klik dan gerust door en bekijk het assortiment. Toch andere wensen? Gebruik de filters op deze pagina om uw afmeting te vinden. Naast de afmetingen, kunt u ook kiezen voor verschillende vormen, zoals een ronde- of rechthoekige trampoline.

Plaatsing trampoline

Een van de andere belangrijke beslissingen bij de aankoop van een Salta trampoline is hoe u deze wilt plaatsen in de tuin. Daarmee doelen we op plaatsing in de grond, waardoor de trampoline minder in het zicht zit of plaatsing boven de grond, wat vooral makkelijker is bij het monteren. De inground trampolines vereisen wat extra kennis voor het plaatsen, welke u op onze adviespagina kunt vinden. Waar kiest u voor?

Salta trampoline accessoires

Naast trampolines, kunt u bij Salta ook losse onderdelen kopen. Dit is ter vervanging, om zo de duurzaamheid van de trampoline te verlengen, of voor extra beveiliging en comfort. Zo kunt u verschillende trampoline randen, trampoline netten, hoezen, veren, ladders en verankeringssetten vinden bij Trampolinezaak. Salta trampoline onderdelen nodig? Bij Trampolinezaak kunt u ze vinden!