Salta Trampoline

alle trampolines van Salta

Het Nederlandse Salta biedt een prachtige collectie van innovatieve trampolines met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De trampolines van Salta worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste veiligheids-, kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Zo is elke trampoline voorzien van een extra brede en dikke veiligheidsrand. De stalen frames zijn duurzaam en corrosiebestendig en de gold spring veren zorgen voor een unieke spring ervaring!

1 - 80 van 86

 

1 - 80 van 86

Salta Trampoline

Salta Combo

Top kwaliteit, duurzaamheid en bovenal veiligheid voor een prima prijs, dan zit u bij de Salta Combo goed. Deze serie beschikt over een gegalvaniseerd frame om te zorgen dat deze maximaal bestand is tegen corrosie en is voorzien van veiligheidsnetten om ongewenste ongelukken te voorkomen. Ook het frame is stevig en stabiel zodat u er nog jarenlang plezier van kunt beleven.

Salta Excellent Ground

Bent u op zoek naar een in-ground trampoline voor in uw tuin? Dan is de Salta Excellent Ground serie de perfecte keus! Deze serie is speciaal ontworpen om een in-ground trampoline zo goed mogelijk op te laten gaan in uw tuin. Rondom het frame zit een beschermrok waardoor de stalen constructie niet meer zichtbaar is én het voorkomt dat er spullen onder de trampoline kunnen liggen doordat het gat volledig afgesloten wordt. Buiten een mooi design maakt dit de Salta Excellent Ground ook een veilige keuze!

Salta First Class

De Salta First Class serie valt onder het vrij luxe segment van Salta Trampoline en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo worden de beste materialen gebruikt in het productieproces, wat leidt tot een zeer stevige, stabiele, duurzame trampoline. Ook veiligheid staat hoog in het vaandel, zo is de Salta First Class voorzien van extra brede veiligheidsranden en beschikken de modellen over veiligheidsnetten.