Materiaal
Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Plaatsing
Merk
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd
Korting

Trampoline Rond

Als u besluit om een trampoline aan te schaffen voor in uw tuin, dan heeft u de keuze uit trampolines in allerlei soorten en formaten. Wij bieden u deze keuze zodat er voor bijna iedere tuin een oplossing is als u een trampoline zoekt. Kleine ronde trampolines zijn een ideale oplossing voor de kleinere tuinen, maar ook voor de ouders die een trampoline zoeken voor jonge kinderen. De grotere ronde trampolines zullen niet geschikt zijn voor iedere tuin dankzij het formaat. Deze trampolines zijn zo groot omdat deze zijn ook geschikt voor de oudere kinderen en er kan met meerdere kinderen tegelijk op gesprongen worden.

Trampolines rond

Wij hebben er voor gekozen om een assortiment aan te bieden met hierin trampolines in allerlei verschillende soorten en maten. Op deze manier proberen wij u altijd een oplossing te bieden als u een trampoline in uw tuin wilt plaatsen. We spreken over een kleine trampoline als de diameter minder dan 3 meter is. De meeste trampolines hebben een diameter van 3 tot 4 meter. En de grootste trampolines hebben een diameter van meer dan 4 meter.

Kleine ronde trampoline

In ons assortiment kunt u ook de mooiste kleine, ronde trampolines vinden. Deze kleine trampolines hebben een diameter van minder dan 3 meter, en zijn daardoor uitermate geschikt voor een kleinere ruimte. Wilt u een kleine, ronde trampoline zodat de trampoline niet te veel ruimte in neemt? Selecteer dan in de filters uw gewenste formaat!

Trampoline rond inground

Een van de andere opties die u kunt vinden in ons assortiment is een trampoline rond inground. Dit betekent dat u de trampoline in de grond plaatst, in tegenstelling tot de trampoline die hoog uitsteekt. Mocht u liever een inground trampoline hebben, dan kunt u dit aangeven in de filters en zo makkelijk het assortiment vinden wat voor u interessant is.