Materiaal
Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Plaatsing
Merk
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd
Korting

Kleine Trampoline

Net zoals de grote trampolines, zijn ook de kleinere trampolines in ons assortiment van erg goede kwaliteit. Deze trampolines, kleiner dan 3 meter, doen daarom ook niet allemaal onder van de grotere trampolines. Zo zijn er trampolines met een afmeting kleiner dan 3 meter, die alsnog een draagvermogen hebben van maar liefst 180 kilogram. Deze trampolines zijn natuurlijk wel een stuk compacter, waardoor niet iedere trampoline het toelaat om met meerdere kinderen tegelijk op de trampoline te springen. Omdat de kleinere trampolines compacter zijn, passen deze ook eerder bij u in de tuin. In het ruime assortiment kleine trampolines op Trampolinezaak vindt u kwaliteitsmerken zoals BERG en Salta.

Trampoline kleiner dan 3 meter

Een kleine trampoline betekent niet direct een minder goede trampoline. De trampolines bij ons in het assortiment zijn allemaal van erg goede kwaliteit en zullen erg lang mee gaan. Het kiezen voor een kleinere trampoline heeft alleen als gevolg dat dan niet iedere trampoline geschikt is om met meerdere kinderen tegelijk op te springen. Het formaat van deze trampolines is een stuk compacter, zodat deze ook eerder bij u in de tuin zal passen.

Kleine trampoline met net

In het assortiment kleine trampolines van Trampolinezaak kunt u ook kleine trampolines met net vinden. Dit betekent dat deze trampolines het herkenbare veiligheidsnet hebben, waardoor het veiliger is voor u of uw kinderen om hier op te springen en spelen. De trampolines met net zijn in dit assortiment makkelijk te vinden aan de hand van de filter 'veiligheidsnet'. Ontdek het nu zelf!

Trampoline kleine tuin

Als u een kleine tuin heeft maar toch uw kinderen het spelplezier (en uzelf de rust) wilt gunnen van een trampoline, dan bent u hier bij het juiste assortiment. Door het kleinere formaat passen deze trampolines al snel ook in een kleine tuin. Als u er een veiligheidsnet bij neemt, kunt u lekker tot rust komen terwijl uw kind veilig aan het spelen is.