Materiaal
Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Inklapbaar
Plaatsing
Vorm
Merk
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd
Korting

Trampoline

Trampoline

Op Trampolinezaak vindt u de grootste collectie trampolines van topmerken als BERG, Avyna en Salta. De trampolines zijn beschikbaar in vele maten, vormen en kleuren, voor iedere tuin is er een trampoline. U vindt hier zowel in ground trampolines als trampolines die u gewoon boven de grond plaatst. Alle trampolines voldoen aan de hoogste veiligheidseisen zodat u en uw kinderen veilig kunnen springen. In ons ruime assortiment vindt u trampolines met net, maar ook losse trampoline netten en trampoline randen.

Trampolines

Een trampoline is de ideale oplossing om uw kinderen veel speelplezier te bieden in uw tuin. Omdat er trampolines in allerlei soorten en maten zijn, is er voor bijna iedere tuin een trampoline te vinden. Bij het kopen van een trampoline heeft u dan ook een grote keuze uit verschillende trampolines.

Trampoline rechthoekig

Vaak is het lastig om een ronde trampoline in uw tuin te plaatsen, doordat de omvang van een trampoline vrij groot is. In dat geval is een rechthoekige trampoline vaak de ideale uitkomst. Deze kunt u namelijk veel efficiënter qua ruimte in uw tuin plaatsen. Daarnaast biedt de lengte van de trampoline vaak genoeg ruimte om de kunsten op de trampoline te vertonen. Deze rechthoekige trampolines zijn uiteraard ook met veiligheidsnetten beschikbaar. Trampolinezaak heeft ook verschillende inground trampolines voor u beschikbaar.

Inground trampoline

Een trampoline is vaak dominant in het beeld van uw tuin, afhankelijk van hoe groot uw tuin is. Een inground trampoline is in dat geval een uitstekende uitkomst. Een inground trampoline kunt u namelijk door de speciale voeten perfect in de grond plaatsen. Naast dat dit scheel in het aanzicht van uw tuin, zijn inground trampolines ook veiliger. Ook inground trampolines zijn mét veiligheidsnet beschikbaar.

Trampoline met net

De veiligheid van een trampoline is vaak een punt van discussie. Naast dat een trampoline veiliger is dan men denk, raden wij van Trampolinezaak altijd een trampoline met veiligheidsnet aan. Een trampoline mét veiligheidsnet is natuurlijk altijd een stuk veiliger dan zonder. Deze trampolines zijn voor zowel in als boven de grond beschikbaar. Dus wilt u met een veilig gevoel uw kinderen op de trampoline laten spelen? Dan zijn deze trampolines ideaal voor u!


Verder bestaat ons assortiment uit: