Trampoline

trampoline advies
  • Best verkocht
  • Voordelige keus
  • Exclusieve producten
<
>

1 - 80 van 307

 

1 - 80 van 307

Trampolines

Een trampoline is de ideale oplossing om uw kinderen veel speelplezier te bieden in uw tuin. Omdat er trampolines in allerlei soorten en maten zijn, is er voor bijna iedere tuin een trampoline te vinden. Bij het kopen van een trampoline heeft u dan ook een grote keuze uit verschillende trampolines.


Trampoline rechthoekig

Een rechthoekige trampoline heeft vaak het voordeel dat deze beter qua omvang in uw tuin past. Daarnaast biedt de lengte van de trampoline vaak genoeg ruimte om de kunsten op de trampoline te vertonen. Deze rechthoekige trampolines zijn uiteraard ook met veiligheidsnetten beschikbaar. Trampolinezaak heeft ook verschillende inground trampolines voor u beschikbaar.


Inground trampoline

Een inground trampoline kunt u door de speciale voeten perfect in de grond plaatsen. Dit scheelt veel in het aanzicht van uw tuin en daarnaast is dit ook veiliger. Ook inground trampolines zijn mét veiligheidsnet beschikbaar.


Trampoline met net

Een trampoline mét veiligheidsnet is natuurlijk altijd een stuk veiliger dan zonder. Deze trampolines zijn voor zowel in als boven de grond beschikbaar. Dus wilt u met een veilig gevoel uw kinderen op de trampoline laten spelen? Dan zijn deze trampolines ideaal voor u!