Materiaal
Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Plaatsing
Vorm
Merk
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd
Korting

Trampoline groter dan 4 meter

Bij het kopen van een trampoline van dit formaat weet u één ding zeker: uw kinderen zullen hier erg veel speelplezier aan beleven. De trampolines van 4 meter of groter kunnen minstens 120 kilogram dragen, zodat er meerdere kinderen tegelijk op kunnen springen. De grootte en het draagvermogen bieden extra veel ruimte en ook extra veel springplezier. Dankzij het grote springoppervlak heeft uw kind alle ruimte om op deze trampoline te springen en zal hier daarom ook erg veel plezier aan beleven!

Groter dan 4 meter trampoline

De trampolines met een afmeting groter dan 4 meter bieden uw kinderen de mogelijkheid om samen op de trampoline te springen. De afmeting en het draagvermogen maken het mogelijk om met meerdere kinderen tegelijk op de trampoline te springen. Dankzij het grote springoppervlak kunnen uw kinderen samen rondspringen, terwijl er nog steeds genoeg ruimt is. Uw kind kan zonder zorgen gebruik maken van deze trampoline, wat voor erg veel springplezier zal zorgen.

Trampoline kopen 4 meter

Als u een trampoline gaat kopen moet u natuurlijk goed op allerlei zaken letten, zoals het formaat. Het is belangrijk dat de trampoline die u wilt kopen wel past waar u deze in gedachten heeft. Ontdek alle informatie rondom de trampolines van 4 meter of groter door in dit assortiment op een product te klikken!

Trampoline 4 meter rond

De trampolines van 4 meter of groter komen, net als de andere formaten, in allerlei vormen. Als u op zoek bent naar een grote, ronde trampoline dan bent u hier aan het juiste adres. In het assortiment kunt u een uitgebreid aanbod aan trampolines van 4 meter rond vinden. Ontdek het zelf aan de hand van de filters!