Materiaal
Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Plaatsing
Vorm
Merk
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd
Korting

Trampoline van 3 tot 4 meter

Met een trampoline van 3 tot 4 meter kunt u uw kinderen van enorm veel speelplezier voorzien. De trampolines met deze afmetingen hebben een draagvermogen vanaf 100 kilogram en sommige trampolines kunnen zelfs 180 kilogram dragen. Omdat deze trampolines veel ruimte bieden en veel gewicht kunnen dragen, zijn de trampolines geschikt om met meerdere kinderen tegelijk te springen en samen veel plezier te hebben.

Trampoline 3 meter

De trampolines van 3 meter zijn groot genoeg om met meerdere kinderen op plezier te hebben. U vindt verschillende soorten trampolines met deze maat, zodat u genoeg keuze heeft uit trampolines en de juiste kunt kiezen die uw wensen vervuld. De trampolines kunnen een behoorlijk gewicht dragen, vanaf 100 kilogram en sommige tot wel 180 kilogram. Uw kinderen zullen dus zonder zorgen samen op de trampoline kunnen springen en samen erg veel plezier hebben.

Trampoline 4 meter

Verder kunt u in het assortiment ook trampolines van 4 meter vinden. Deze net wat grotere trampolines zouden bijvoorbeeld net wat beter in de tuin kunnen passen, of als u meer ruimte wilt om te spelen voor uw kinderen. Het gewenste formaat kunt u makkelijk vinden aan de hand van de filters - zo kunt u precies de trampoline vinden die aan uw wensen voldoet.