Alles over Avyna

Waarom een Avyna trampoline?

Avyna in het kort

Avyna is een Nederlands merk, opgericht in 1999. Ze zijn gespecialiseerd in het zelf ontwerpen en produceren van de meest veilige trampolines, trampoline accessoires en trampoline onderdelen. Avyna heeft een eigen fabriek en het voordeel hiervan is dat zij zo goed controle kunnen houden op het gehele proces, de producten uitvoerig kunnen testen en producten kunnen aanpassen.

De trampolines van Avyna onderscheiden zich dankzij het bijzondere kleurendesign, de beste kwaliteit en de langdurige garantie. Avyna verkoopt mini trampolines, ronde trampolines, rechthoekige trampolines, trampolines met net en ingraaf trampolines. Avyna trampolines worden wereldwijd verkocht en zijn als beste getest. Zowel jong als oud beleven veel speel- en springplezier aan de trampolines van Avyna!

Kwaliteit

Avyna staat voor zeer hoge kwaliteit en daarom krijgt u op het frame van Avyna trampolines standaard levenslange garantie. Op de trampolineveren zit tien jaar garantie en op het randkussen twee tot vijf jaar. Alle trampolines worden gemaakt van de beste materialen, die goed tegen invloeden van buitenaf kunnen. Voor extra behoud van de kwaliteit heeft Avyna ook beschermhoezen en losse onderdelen in het assortiment.

Veiligheid

Bij Avyna staat veiligheid op nummer één. Alle trampolines worden gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal en geproduceerd volgens de huidige regels en wetgeving. Avyna heeft goede veiligheidsnetten en beschermranden ontworpen om zo veilig mogelijk te kunnen springen. Alle Avyna trampolines worden geproduceerd en getest in hun eigen fabriek. Hierdoor heeft Avyna goede controle op het hele proces.

Innovatie

Naast kwaliteit en veiligheid staat Avyna voor innovatie. Avyna is constant bezig met het testen en verbeteren van haar producten. Avyna is continu bezig met het ontwerpen van nieuwe trampolines, gebruikt innovatieve materialen en zorgt voor een originele vormgeving. Ze ontwerpen nieuwe randen die langer meegaan en veiligheidsnetten die nog steviger zijn. Keer op keer gaan ze weer aan de slag met de wensen van de klant.

Avyna modellen

Avyna Pro Line Inground Trampoline

Als u op zoek bent naar een ingraaf trampoline is de Pro Line Inground een goede optie. Het voordeel van een ingraaf trampoline is dat u deze kunt integreren in de tuin. Daarnaast is een inground trampoline een stuk veiliger doordat deze dicht bij de grond staat. De inground trampolines van Avyna zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zo kunt u kiezen voor een rechthoekige trampoline of een ronde trampoline. Daarnaast zijn de ingraaf trampolines verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunt u er een handig veiligheidsnet bij kopen.

Avyna Pro Line Trampoline

De trampolines van de Pro Line van Avyna komen in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo kunt u kiezen voor een mini trampoline een ronde trampoline of een rechthoekige trampoline. Voor extra veiligheid raden wij een veiligheidsnet aan. Zo kan uw kind niet van de trampoline vallen. Daarnaast verkoopt Avyna ook trampolineladders. Avyna heeft ook opklapbare trampolines. Handig voor in de winter. De Pro Line trampolines van Avyna staan bekend om de goede kwaliteit en veiligheid. U heeft levenslange garantie op het frame en u kunt losse onderdelen gemakkelijk online bestellen bij de Trampolinezaak.

Ingraven

Avyna Inground Trampoline

Een ingraaf trampoline kan mooi worden geïntegreerd in uw tuin. Op deze manier behoudt u uw zicht en neemt de trampoline minder ruimte in beslag. Daarnaast bevordert een inbouw trampoline de veiligheid. Een ingegraven trampoline bevindt zich dicht bij de grond zodat harde vallen worden voorkomen.

Hoe graaf ik een trampoline in?
Het ingraven van een trampoline is erg eenvoudig. Markeer als eerste de plaats op de grond waar de trampoline moet komen. Dit doet u aan de hand van de afmeting in de handleiding. In het midden van de markering graaft u het diepste punt uit. In het overzicht hiernaast ziet u hoe u de diepte van de kuil kunt berekenen. Bij de randen hoeft de kuil slechts enkele centimeters diep te zijn. Hierna kunt u de trampoline over de randen van het gat plaatsen. Zorg ervoor dat de trampoline boven de grond uitsteekt zodat er lucht kan ontsnappen tijdens het springen. Maak de haringen van de trampolinerand vast aan de grond. De trampoline is klaar voor gebruik!

Overzicht diepte kuil trampoline


Rond

Rechthoekig

Diameter trampoline

Diepte kuil

Afmetingen

Diepte kuil

180 - 200 cm

30 cm

190 - 280 cm

40 cm

244 - 270 cm

50 cm

215 - 330 cm

65 - 75 cm

270 - 430 cm

75 - 80 cm

> 330 cm

80 cm

Trampoline Accessoires


Avyna trampolinehoes

Om uw trampoline optimaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf, koopt u een trampolinehoes. Een trampoline hoes is ideaal als u uw trampoline voor langere tijd niet gebruikt, bijvoorbeeld in de winter. De afdekhoezen zijn voorzien van een rooster in het midden waar het water langs afgevoerd wordt. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en voor ronde en rechthoekige trampolines.

Avyna veiligheidsnet

Een veiligheidsnet verhoogt de veiligheid van de trampoline tijdens het springen. Een veiligheidsnet zorgt ervoor dat je niet van de trampoline kunt springen en is onmisbaar bij een trampoline boven de grond. Ook voor Inground trampolines heeft Avyna handige veiligheidsnetten. De netten zijn voorzien van een handige opening, kunnen tegen UV-straling en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.Avyna trampolinerand

Een goede trampoline rand is erg belangrijk voor het veilig gebruik van een trampoline. Deze rand verbergt de veren en zorgt voor een zachte landing. Bij de aanschaf van een Avyna trampoline wordt de rand standaard meegeleverd. Mocht deze aan vervanging toe zijn dan zijn de randen ook los te bestellen. De randen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.
Avyna trampolineveren

Avyna geeft maar liefst 10 jaar garantie op haar trampoline veren. Alle Avyna veren zijn los te bestellen of in een set. De veren zijn gemaakt van dubbel gegalvaniseerd staal waardoor de volledige veer voorzien is van een anti-roest behandeling. De veren zijn verkrijgbaar in verschillende maten.Een greep uit het Avyna assortiment