Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Inklapbaar
Plaatsing
Vorm
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd

Avyna trampoline

Met een Avyna trampoline kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid - maar bovenal natuurlijk voor uren onbezorgd speelplezier. Het merk maakt al haar trampolines aan de hand van strenge veiligheidseisen, waardoor uw kind onbezorgd kan spelen. Er zijn allerlei keuzes in het assortiment, zo kunt u kiezen voor een trampoline met veiligheidsnet of zonder. Ook de plaatsing moet u goed over nadenken, zo kunt u kiezen voor een trampoline die u in de grond moet plaatsen, een die gelijk is aan de grond of een die op poten boven de grond staat. Wat heeft uw voorkeur? Kies uw nieuwe Avyna trampoline hier.

Avyna Pro Line trampolines

In het assortiment van Avyna trampolines kunt u de bijzonder populaire Pro Line serie van dit merk vinden. Deze prachtige trampolines zijn beschikbaar in allerlei vormen en maten, welke allen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en eisen. Meer ontdekken van de Pro Line serie? Bekijk dan het assortiment door hierboven op de titel te klikken!

Avyna trampoline maten

De Avyna trampolines zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat u precies de trampoline kunt vinden die in uw tuin past. Naast de formaten, kunt u ook kiezen voor de verschillende plaatsingen en natuurlijk moet u er ook rekening houden hoe veel personen er tegelijk op de trampoline moeten kunnen. Meer informatie daarover kunt u altijd vinden door op een product te klikken. De maten verschillen, gelukkig kunt u de gewenste maat makkelijk kiezen aan de hand van de filters. Zoekt u een Avyna trampoline van 430 cm, 305 cm of liever een kleinere van 200 cm? Het is allemaal mogelijk bij Trampolinezaak.