Materiaal
Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Plaatsing
Vorm
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd

Berg Champion

Berg Champion De BERG Champion trampoline van het merk BERG Toys. Geweldig springcomfort en ook nog eens een optimale veiligheid! Net wat meer kwaliteit dan het instapmodel Favorit van BERG Toys. Duurzaam geproduceerd door de 8 stiknaden waarmee de veren zijn doorgestikt. Dit maakt de trampoline solide, veiliger en geeft het ook nog eens een langere levensduur. Het frame is roestbestendig doordat deze is gegalvaniseerd. Kortom, lang speelplezier start met de aankoop van een Berg Champion trampoline.

BERG Champion 330

De Champion trampolines van het kwaliteitsmerk Berg staan bekend om het uitstekende springcomfort in combinatie met een optimale veiligheid. Onder andere de TwinSpring Gold veren maken de Champion 330 een trampoline van zeer hoge kwaliteit. Bovendien zitten deze veren vast aan het nieuwe AirFlow springdoek, dit doek laat lucht beter door waardoor het veel minder geremd wordt. De Champion 330 is beschikbaar in zowel InGround als boven de grond uitvoering.

Berg Champion 430

Heeft u een grotere trampoline nodig dan normaal? Kies dan voor de Berg Champion 430! Dit is een van de weinige trampolines waar u met heel het gezin op kan springen. De Berg 430 is een ronde trampoline die beschikt over speciale evenredige verenspanning. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om de trampoline te plaatsen. Zo is het mogelijk om de trampoline in te graven, maar u kunt er ook voor kiezen om de trampoline boven de grond neer te zetten.

Berg Champion 380

Alle Champion modellen van het merk Berg zijn standaard uitgerust met het AirFlow trampoline doek. Dit zorgt ervoor dat u nog hoger kan springen, omdat het doek meer lucht doorlaat dan normaal. Daarnaast wordt door de speciale TwinSpring Gold veren het springoppervlak vergroot en heeft de trampoline een lange levensduur doordat de beschermrand minder UV doorlaat. Bent u altijd al op zoek geweest naar een trampoline van hoge kwaliteit? Bekijk dan hierboven ons assortiment van de Berg trampolines.

Berg Grand Champion 520

Altijd al graag onbezorgd en veilig willen springen? Bekijk dan nu de Berg Grand Champion 520 trampoline. Deze trampoline beschikt over een speciaal AirFlow doek, waardoor u soepeler kunt springen. Ook maakt dit doek het mogelijk om met minder kracht nog hoger te springen dan bij een normale trampoline. Om de trampoline is een stevig frame gemonteerd, waardoor veiligheid garant staat. Daarnaast is het Safety Net voorzien van een zelfsluitende ingang. Om de trampoline zo veilig mogelijk te maken, zijn de palen bedekt met dik schuim en zijn de randen afgewerkt met PVC.