Leeftijd
Veiligheidsnet
Plaatsing
Vorm
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd

Berg Elite

Berg Elite Het merk Berg staat al bekend om haar fantastische trampolines, maar in de Elite serie komt dit helemaal naar voren. Deze trampolines bestaan uit de beste, sterkste en veiligste materialen waardoor uw kind veilig en lang kan genieten van deze trampoline. De Elite trampolines zijn ook geschikt voor meer ervaren trampoline gebruikers, met dank aan de Goldspring veer kunt u namelijk hoger, veiliger en comfortabeler springen. Ontdek het plezier met een Elite trampoline van Berg.

BERG Elite Trampoline

De Berg Elite is voorzien van Goldspring veren voor extra springcomfort. Door gebruik van slijtvrij materiaal zal de Elite van BERG jarenlang meegaan. De Elite kan worden geleverd als InGround model of model om boven de grond te plaatsen, en is verkrijgbaar met of zonder veiligheidsnet. De Elite is tevens verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om zo goed in uw tuin te kunnen passen. Ontdek hoe gezond het is om trampoline te springen met een Berg Elite!

Berg Elite 430

De Berg Elite 430 trampoline is de beste trampoline in het assortiment! De materialen van de trampoline is gemaakt van het beste materiaal, om zo veiligheid, comfort en kwaliteit optimaal te benutten. Door de extreem goede componenten waar de trampoline mee is gebouwd, maakt het mogelijk dat de trampoline met geen andere is te vergelijken, het is de beste in zijn soort. De speciale veren in de trampoline zorgen ervoor dat u automatisch naar het midden springt, zodat de kans verkleind wordt dat u van de trampoline af springt.