Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Berg Favorit

Berg Favorit De BERG Toys Favorit, het instap model van de trampolines van BERG Toys. Een standaard trampoline met de juiste balans tussen veiligheid, duurzaamheid en prijs. Deze trampoline is roestbestendig door een gegalvaniseerd frame. Duurzaam vanwege de 8 stiknaden waarmee de veren zijn vastgemaakt. Dit maakt de trampoline solide en veilig. Het frame is voorzien van een kliksysteem, dat wil zeggen dat wanneer de trampoline wordt opgetild, de poten er niet uit kunnen vallen. Zo is deze BERG Favorit erg makkelijk te verplaatsen. Het merk Berg staat bekend om haar hoge kwaliteit trampolines, en dat ziet u ook terug in deze Favorit serie!

BERG Favorit 330

Een trampoline mag in een tuin zeker niet ontbreken voor de kinderen. Op een fijne trampoline kunnen de kinderen zich goed vermaken met al hun vriendjes en vriendinnetjes. BERG biedt speciaal voor alle kinderen de meest prachtige trampolines aan in diverse uitvoeringen. Hierdoor is er voor elke tuin een geschikte trampoline. De Favorit 330 trampoline is een groot favoriet van dit bekende merk. Deze prachtige trampoline voldoet aan alle verwachtingen en veiligheidseisen.

BERG Favorit 270

Bent u opzoek naar een nieuwe trampoline om uw kinderen mee te verrassen? Dan is de Favorit 270 trampoline van het merk BERG zeer geschikt voor u. Deze prachtige trampolines voldoen aan alle veiligheidseisen, hierdoor kunnen de kinderen heerlijk spelen op een veilig manier. Het is dan ook mogelijk om een veiligheidsnet om de trampoline heen te plaatsen. Op de Trampolinezaak bieden wij u graag deze prachtige Favorit 270 van BERG aan.

Berg Favorit 380

Ondanks dat de Favorit 380 van het merk Berg een instapmodel is, neemt het niet weg dat deze trampoline zeer veilig en van hoge kwaliteit is. Met de GoldSpring Solo veren hoeft u niet bang te zijn dat de trampoline niet fijn genoeg springt! Deze trampoline heeft een lange levensduur, omdat de trampoline van stevig materiaal is gemaakt en door de PVC constructie wordt de UV straling verminderd. Om extra veiligheid te bieden, is de Favorit 380 nog uitgerust met een speciaal frame.