Materiaal
Kleur
Leeftijd
Vorm
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd

Berg Flatground

Berg Flatground De BERG Flatground trampoline is de eerste trampoline op de markt, die volledig wordt ingebouwd in de grond. Deze trampoline heeft een speciaal Airflow doek dat 50% extra lucht doorlaat, waardoor u deze niet een stukje boven de grond hoeft uit te laten steken zoals normale InGround trampolines. De BERG Flatground trampoline heeft een optimaal springcomfort én staat mooi in uw tuin. Ook is deze voorzien van een extra dikke beschermrand die niet klappert tijdens het springen. Kortom, de ideale trampoline voor uw tuin!

BERG Flatground 330

Bent u op zoek naar een trampoline die u in zijn geheel kunt ingraven in de grond? Dan bent u bij BERG aan het juiste adres! De Flatground 330 trampoline van dit kwaliteitsmerk kan volledig worden ingegraven, heeft een optimaal springcomfort én valt niet eens op in uw tuin. Met de Flatground 330 trampoline van BERG bent u verzekerd van speelplezier op veilige wijze. De topkwaliteit van deze trampoline zorgt daarnaast voor een extra lange levensduur.

BERG trampoline Flatground

Het bekende merk BERG staat bekend om haar fantastische trampolines die voldoen aan alle wensen. Met een prachtige BERG trampoline kunnen de kinderen zich uren vermaken in de tuin samen hun vriendjes en vriendinnetjes. BERG biedt een zeer goede kwaliteit aan producten, waardoor deze een lange tijd netjes blijven voor gebruik. De trampolines uit de Flatground serie kunnen met gemak inground geplaatst worden.