-
-
Materiaal
Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Plaatsing
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd
Korting

Berg trampoline rechthoekig

Berg trampoline rechthoekig

Bent u op zoek naar een rechthoekige trampoline? Ook dan bent u bij Trampolinezaak aan het juiste adres. BERG biedt allerlei soorten rechthoekige trampolines aan, klein, groot, boven de grond en in de grond. Zo weet u met BERG zeker dat er een trampoline bij zit die bij uw wensen past. Met een rechthoekige trampoline van BERG kunt u de trampoline vaak iets efficiënter in de tuin plaatsen en is er minder ruimteverlies. De BERG trampolines zorgen gegarandeerd voor net zoveel speelplezier voor uw kind als een ronde trampoline. In onderstaand assortiment vindt u tevens BERG trampolines die rechthoekig zijn en inclusief een veiligheidsnet, zodat uw kinderen veilig kunnen springen zonder van de trampoline af te vallen. Wilt u meer weten over het merk? Lees hier dan alles over BERG.

BERG rechthoekige trampoline

Bovenstaande BERG trampolines zijn niet rond, maar juist rechthoekig.Dit zorgt voor een efficiëntere ruimte benutting dan bij een ronde trampoline, maar doet niet af aan het springplezier. U kunt kiezen tussen inground trampolines, of trampolines die u boven de grond kunt plaatsen. Ook voor de rechthoekige trampolines van BERG zijn er veiligheidsnetten beschikbaar. Zo is er geen gevaar dat uw kinderen van de trampoline af vallen. Liever een ronde trampoline? Berg biedt diverse ronde trampolines aan.

Flatground trampoline rechthoekig

Het bekende merk BERG staat bekend om hun geweldige trampolines en andere outdooractiviteiten. Zo heeft het merk de fantastische Flatground serie. Deze serie biedt een groot assortiment trampolines aan die met gemak inground geplaatst kunnen worden. Door het unieke systeem zijn deze trampolines gelijk met de grond. Dit levert veel comfort en veiligheid op voor u en uw kind. De trampolines uit de Flatground serie zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zo ook rechthoekig.