Alles over Etan

Etan trampolines
Fun you can trust

Etan is opgericht in 1988 en maakt sindsdien trampolines van topkwaliteit. In de loop der jaren is Etan dan ook uitgegroeid tot een specialist in de Europese markt. Door de ruime ervaring heeft Etan vandaag de dag een ruim aanbod aan verschillende lijnen van trampolines in diverse maten en kleuren.

Het motto van Etan is: "Fun you can trust". Kinderen hebben het meest plezier als ze onbekommerd kunnen spelen, lachen en plezier kunnen maken. Springen, klimmen, salto's oefenen, duikelen, vallen én weer opstaan. Etan gelooft erin dat kinderen rustig alleen kunnen spelen en zorgen dat er niets gebeurt. Etan helpt hier dan ook een handje bij met de meest veilige trampolines. Etan gunt kinderen het leukste speelgoed en geweldige ervaringen, maar dan wel met een stukje extra veiligheid. De trampolines van Etan staan daarnaast voor jarenlang speelplezier. Alle trampolines zijn van goede kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen met een hoogwaardige afwerking. Etan: Fun you can trust!

Verschillende Etan trampolines

Inground trampoline Etan

Een ingegraven trampoline is perfect als u het zicht wil behouden in uw tuin. Een ingraaf trampoline neemt minder ruimte in, maar is bovenal een stuk veiliger. Doordat de trampoline dicht bij de grond is, zullen kinderen minder hard vallen. Het nadeel aan een Inground trampoline is dat u plek moet hebben voor een gat in de grond. U graaft de trampoline in, wat zorgt voor optimaal springplezier. Om de trampoline nog veiliger te maken kunt u een bijpassend net bij de trampoline kopen.

Etan heeft verschillende Inground trampolines in het assortiment. Ronde of rechthoekige, zwarte of groene, kleine of grote trampolines en met of zonder net. Alle Inground trampolines zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan hierdoor jarenlang mee. Voor extra behoud van kwaliteit gebruikt u een Inground beschermhoes.

Etan trampoline boven de grond

Een trampoline boven de grond heeft een aantal voordelen. Zo hoeft u de trampoline niet in te graven, wat u weer ruimte en een lelijk gat in de tuin bespaart. Daarnaast kunt u de trampoline makkelijker opbergen als u deze niet gebruikt, bijvoorbeeld in de winter. Een minpunt is dat de trampolines boven de grond een stuk minder veilig zijn, daarom adviseren wij om een trampoline met veiligheidsnet te kopen.

Etan heeft trampolines in het assortiment in verschillende maten en kleuren. De trampolines zijn verkrijgbaar met veiligheidsnet en een handige trampolineladder. U kunt kiezen voor een trampoline van de Hi-Flyer of Premium lijn in een ronde of rechthoekige vorm.

Etan trampoline modellen

Etan Hi-Flyer trampoline

De Etan Hi-Flyer is een fijne trampoline die staat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De trampoline is verkrijgbaar als trampoline boven de grond of als Inground model. U kunt kiezen voor een bijpassend veiligheidsnet en een handige trampolineladder. De trampolines hebben een gegalvaniseerd frame en veren en beschikken over een stevige rand. De Hi-Flyer trampolines hebben een simpel uiterlijk en zijn verkrijgbaar in het groen en in vele maten. Met de Hi-Flyer trampoline beleeft uw kind de komende jaren veel plezier!

Etan Premium Gold trampoline

De Etan Premium trampolines hebben een dikker randkussen, een sterker frame, meer en langere veren en zijn voorzien van het Diamond Systeem. Het Diamond Systeem zorgt ervoor dat de kracht van de sprong beter wordt verdeeld, wat zorgt voor de optimale springervaring. Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor u verzekerd bent van een stevig frame. Kies voor het Silver randkussen als u een beperkt budget heeft. Het Gold randkussen wordt het meest gekozen, deze biedt betere bescherming en gaat langer mee. Het Platinum randkussen is nog dikker en gaat zo lang mee als de kinderen thuis wonen.

Trampoline Accessoires

Etan trampoline rand

Een Etan trampoline rand is essentieel voor de veiligheid. Deze zorgt ervoor dat de veren worden bedekt en uw kind zachtjes neerkomt. Etan heeft verschillende beschermranden in het assortiment. U kunt kiezen voor de Premium Silver, Gold of Platinum rand die wat dikker zijn. Een rand voor de Hi-FLyer trampoline of voor een Inground trampoline beschermrand.Etan veiligheidsnet

Een veiligheidsnet kan niet ontbreken op een trampoline boven de grond, maar ook bij een Inground trampoline komt een net van pas. Een veiligheidsnet zorgt ervoor dat uw kind niet van de trampoline kan springen en zachtjes land. Zo kunt u uw kind lekker laten springen zonder dat u constant een oogje in het zeil moet houden.


Etan beschermhoes

Om de kwaliteit van de Etan trampoline te behouden, is het belangrijk om een goede beschermhoes aan te schaffen. Een beschermhoes beschermt uw trampoline tegen invloeden van buitenaf en zorgt ervoor dat uw trampoline mooi blijft. De beschermhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

Trampoline ingraven

Etan Inground trampoline

Bent u op zoek naar een trampoline die mooi integreert met uw tuin? Dan is een Inground Trampoline perfect! Een ingraaf trampoline zorgt er voor dat het zicht in uw tuin wordt behouden en de trampoline minder ruimte in beslag neemt. Daarnaast zorgt een inbouw trampoline voor een stukje extra veiligheid. Een ingegraven trampoline bevindt zich dicht bij de grond zodat harde vallen worden voorkomen. In combinatie met een veiligheidsnet is uw Etan trampoline zo veilig mogelijk.

Een trampoline ingraven is over het algemeen erg eenvoudig. U begint met het markeren van de grond waar de trampoline moet komen. Dit kunt u doen aan de hand van de afmetingen in de handleiding. In het midden van de markering graaft u het diepste punt uit. In het overzicht hiernaast ziet u hoe u deze kunt berekenen. Bij de randen hoeft de kuil slechts een paar centimeter diep te zijn. Hierna kunt u de trampoline over de rand van het gat plaatsen. De Etan trampolines komen standaard 20 centimeter boven de grond uit zodat de lucht kan ontsnappen. Dit zorgt voor optimaal springplezier. Maak de haringen vast en de trampoline is klaar voor gebruik!

Overzicht diepte kuil Etan trampoline


Rond

Rechthoekig

Diameter trampoline

Diepte kuil

Afmetingen

Diepte kuil

180 - 200 cm

30 cm

190 - 280 cm

40 cm

244 - 270 cm

50 cm

215 - 330 cm

65 - 75 cm

270 - 430 cm

75 - 80 cm

> 330 cm

80 cm

Een greep uit het Etan assortiment