Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd

Salta trampoline onderdelen

Het Nederlandse topmerk Salta heeft in haar assortiment een groot aanbod aan losse trampoline onderdelen, zo kunt u uw trampoline aanpassen en uitbreiden naar eigen wens, maar ook onderdelen vervangen zonder dat u meteen een volledig nieuwe trampoline moet kopen. Om de duurzaamheid te verhogen, koop hier uw losse Salta trampoline onderdelen.

Salta trampoline hoes

De Salta trampoline beschermhoezen zorgen voor een extra beschermlaag en een goed alternatief voor het verplaatsen van de trampoline. De trampolines worden ontwikkeld om goed tegen weersomstandigheden te kunnen, maar toch prettig zijn om de trampoline extra te beschermen met een hoes. Dit verlengt de levensduur van de trampoline, en het ziet er netjes uit. In het assortiment kunt u verschillende formaten beschermhoezen vinden, zo is er ook een voor uw Salta trampoline. Let er op dat u wel de juiste maat kiest!

Salta trampoline veer

Indien u nieuwe veren zoekt voor uw Salta trampoline, dan kunt u ook die hier vinden. Het hebben van de juiste, en in goede kwaliteit verkerende veren, is essentieel voor de veiligheid en het plezier op uw trampoline. Dus zijn uw veren ondanks de lange levensduur toch aan vervanging toe, kies dan de juiste en bestel deze vandaag nog om het speelplezier weer te laten beginnen!

Salta trampoline ladder

De Salta trampoline ladders zijn perfect voor de wat hogere trampolines, zo kunnen uw kinderen er toch makkelijk op komen om lekker te spelen. De ladders zijn van stevig materiaal, waardoor deze goed tegen een stootje en het weer kunnen en ze zijn ook nog eens makkelijk te bevestigen. Ontdek het zelf en bestel uw Salta trampoline ladder vandaag!

Salta trampoline verankeringsset

Als u uw trampoline extra stevig wilt neerzetten, om zo meer stabiliteit en veiligheid te creëren dan kan dat met de Salta trampoline verankeringsset. Deze bevat pinnen die u in de grond kunt steken, om dit vervolgens makkelijk aan de trampoline te bevestigen. Veilig spelen begint met het topmerk Salta.