Type Product
Materiaal
Vorm
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Salta Premium Black Edition

Salta Premium Black Edition

De Salta Premium Black Edition is een trampoline met een luxe uitstraling. De exclusieve trampoline heeft dikke stalen frames met een zwarte poedercoating. De rand is daarnaast ook zwart en de trampoline is voorzien van een zwart veiligheidsnet. Het net heeft een top-ring voor een elegante uitstraling. De dubbele conische veren zorgen voor de allerbeste spring ervaring. De perfecte combinatie tussen kwaliteit en design.

Salta Premium Black Edition 305

De Salta Premium Black Edition trampolines zijn beschikbaar in verschillende formaten, zoals de populaire maat 305. Deze trampolines kunnen 305 centimeter lang zijn, maar ook breed. Als dit de maat is die u graag terug ziet in uw tuin, dan kunt u de filters gebruiken om het assortiment te vinden. Zoekt u een trampoline van 305 centimeter breed, lang of beiden?

Salta Premium Black Edition 366

Het formaat van de Salta Premium Black Edition 366 is nét wat groter, waardoor er meer ruimte is voor uw kind(eren) om te spelen. In combinatie met een veiligheidsnet kan uw kind zich helemaal zorgenvrij vermaken op de trampoline, en worden ongelukken voorkomen. Uiteraard is het altijd aan te raden om, zeker bij kleine kinderen, een oogje in het zeil te houden.