Vorm
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Salta Premium Black Edition

Salta Premium Black Edition

De Salta Premium Black Edition is een trampoline met een luxe uitstraling. De exclusieve trampoline heeft dikke stalen frames met een zwarte poedercoating. De rand is daarnaast ook zwart en de trampoline is voorzien van een zwart veiligheidsnet. Het net heeft een top-ring voor een elegante uitstraling. De dubbele conische veren zorgen voor de allerbeste spring ervaring. De perfecte combinatie tussen kwaliteit en design.

Salta Trampoline Premium Black Edition

De Salta Premium Black Edition heeft een elegante, luxe uitstraling en zal daarom mooi staan in iedere tuin. De Salta Premium Black Edition trampoline heeft een extra brede zwarte rand en zwarte frames. Verder zijn de trampolines uitgerust met goudkleurige dubbele conische veren. Hierdoor kunt u soepel en extra hoog springen. De Salta Premium Black Edition trampoline is verkrijgbaar in diverse maten van 183 cm tot 427 cm. De Salta Premium Black Edition wordt geleverd inclusief veiligheidsnet.

Salta premium black edition 305

De trampolines van Salta zijn geschikt voor in iedere tuin. Door het ruime assortiment biedt dit prachtige merk voor iedereen perfecte trampoline aan. Zo heeft Salta ook de Premium Black serie die bestaat uit schitterende trampolines van top kwaliteit. Door de goede kwaliteit blijven de producten een lange tijd netjes voor gebruik. Met een Salta trampoline haalt u veiligheid en plezier voor uw kindje in huis.