-
-

Salta trampoline 305

Salta trampoline 305Trampolinezaak heeft een grote collectie van het merk Salta, waaronder trampolines 305 cm. Dit formaat van Salta zorgt ervoor dat u als volwassenen lekker mee kun springen met uw kids. Dit formaat is namelijk iets groter dan normaal en daardoor hebben de 305 trampolines van Salta ook meer draagvermogen dan bijvoorbeeld de 244 cm. De 305 trampoline van Salta is een zeer gangbaar formaat en neemt niet veel ruimte in beslag in uw tuin.

Trampoline 305 cm Salta

De beste trampolines met een afmeting van 305 cm vindt u hier op Trampolinezaak. Het merk Salta biedt veel trampolines aan in dit formaat en deze zijn van zeer hoge kwaliteit. U kunt kiezen voor 305 trampolines met of zonder vangnet en daarnaast kunt u de trampolines in de grond of boven de grond plaatsen.

Salta Combo

De Combo trampoline van Salta heeft een bijgeleverd veiligheidsnet. Zo kunnen kinderen veilig springen zonder dat u bang hoeft te zijn dat ze hieraf vallen. Naast een Combo is er ook een First Class model van Salta en deze heeft in tegenstelling in tot het Combo model een veiligheidsnet dat niet rechtop staat, maar een beetje meebuigt.