Trampoline BERG FlatGround Champion Green 330

949
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!
Gratis verzending
Gratis retourneren
Achteraf betalen
2 jaar garantie

Productbeschrijving

De Berg FlatGround Champion is een ideale ingegraven trampoline die zorgt dat uw trampoline geheel wegvalt in uw tuin. Zo valt hij nog beter weg dan de normale InGround modellen van BERG. BERG’s Champion zorgt voor ontzettend veel speelplezier maar is ook ideaal te gebruiken om op te sporten. Deze trampoline zal zorgen voor extra hoge sprongen door de combinatie van de hoogwaardige TwinSpring Gold veren en het AirFlow springdoek. De TwinSpring Gold veer is speciaal ontwikkeld om de springenergie geleidelijker los te laten waardoor uw sprong hoger veiliger en comfortabeler wordt. Het springdoek zorgt dankzij zijn mesh structuur daarnaast dat er minder kracht verloren gaat door luchtweerstand. De brede beschermrand dekt de springveren helemaal af en zorgt voor een veilige zone. Deze beschermrand is van UV-werend PVC waardoor hij langer mee zal gaan en minder snel zal verkleuren.

Ingraven van een trampoline

Ingraven Trampoline

Een trampoline kan mooi worden geïntegreerd in de tuin wanneer u de trampoline ingraaft. Een ingegraven trampoline bevordert de veiligheid omdat de trampoline laag bij de grond blijft. Het ingraven van een trampoline is in enkele eenvoudige stappen te doen. Markeer de plaats op de grond op basis van de afmetingen die in de handleiding staan. In het midden van de de markering graaft u het diepte punt alvast uit. Het diepste punt kan vrijwel altijd op 75 centimeter worden uitgegraven, tenzij anders vermeld in de instructie. Graaf vervolgens de kuil verder uit in de vorm van een kom. Bij de randen hoeft de kuil slechts enkele centimeters diep te zijn aangezien het doek hier niet verder door zal veren. Wanneer de kuil is gegraven kunt u de trampoline boven het gat plaatsen, de trampoline is dan klaar voor gebruik! Uitgebreide instructies en de voordelen van een ingegraven trampoline vindt u op onze adviespagina.

Over BERG

De fantastische trampolines van BERG staan garant voor ultiem springcomfort en duurzaamheid. De trampolines van BERG worden van alleen de beste materialen samengesteld en onderworpen aan diverse extensieve veiligheidstesten. Daarmee voldoen de trampolines aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. De trampolines van BERG zijn daarom niet alleen veilig in gebruik maar gaan ook jarenlang mee, waardoor u veel spring plezier zal beleven aan deze trampolines!

Specificaties

EAN
8715839062205
Trampoline
Merk
BERG
Model
FlatGround Champion
Plaatsing
In de grond
Kleur
Groen
Vorm
Rond
Afmetingen
330 x 330 cm
Materiaal frame
Gegalvaniseerd staal
Gewicht
86 kg
Met nieuw AirFlow springdoek
Vering
96 TwinSpring Gold veren
Maximaal belastbaar gewicht
100 kg
Beschermrand
PVC Materiaal, 410 mm breed, 30 mm dik
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!