Trampoline BERG Flatground Champion Green 430

1159
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!
Gratis verzending
Gratis retourneren
Achteraf betalen
2 jaar garantie

Productbeschrijving

De BERG Flatground is de eerste volledig ingegraven trampoline op de markt. De trampoline is voorzien van het unieke Airflow springdoek dat tot 50% extra lucht doorlaat waardoor u kan genieten van optimaal springcomfort. De constructie is sterk en gemakkelijk te assembleren. De trampoline past in elke tuin en is bovendien extra veilig! De trampoline is voorzien van een sterk frame van 12 cm hoog waar de gehele trampoline aan wordt opgehangen. De extra dikke beschermrand is voorzien van een band waardoor de rand niet klappert tijdens het springen, de trampoline is volledig ruisloos. Het innovatieve TwingSpring verensysteem zorgt op optimaal springcomfort. De trampoline kan een maximaal gewicht van 120 kg aan en heeft een diameter van 430 cm.

Ingraven van een trampoline

Ingraven Trampoline

Een trampoline kan mooi worden geïntegreerd in de tuin wanneer u de trampoline ingraaft. Een ingegraven trampoline bevordert de veiligheid omdat de trampoline laag bij de grond blijft. Het ingraven van een trampoline is in enkele eenvoudige stappen te doen. Markeer de plaats op de grond op basis van de afmetingen die in de handleiding staan. In het midden van de de markering graaft u het diepte punt alvast uit. Het diepste punt kan vrijwel altijd op 75 centimeter worden uitgegraven, tenzij anders vermeld in de instructie. Graaf vervolgens de kuil verder uit in de vorm van een kom. Bij de randen hoeft de kuil slechts enkele centimeters diep te zijn aangezien het doek hier niet verder door zal veren. Wanneer de kuil is gegraven kunt u de trampoline boven het gat plaatsen, de trampoline is dan klaar voor gebruik! Uitgebreide instructies en de voordelen van een ingegraven trampoline vindt u op onze adviespagina.

Over BERG

De fantastische trampolines van BERG staan garant voor ultiem springcomfort en duurzaamheid. De trampolines van BERG worden van alleen de beste materialen samengesteld en onderworpen aan diverse extensieve veiligheidstesten. Daarmee voldoen de trampolines aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. De trampolines van BERG zijn daarom niet alleen veilig in gebruik maar gaan ook jarenlang mee, waardoor u veel spring plezier zal beleven aan deze trampolines!

Specificaties

EAN
8715839060522
Trampoline
Merk
BERG
Model trampoline
Flatground
Plaatsing
Volledig in de ground
Vorm
Rond
Kleur
Groen
Diameter
430 cm
Vering
128 TwinSpring Gold veren
Uniek Airflow springdoek met 50% extra luchtstroming
Beschermrand
PVC Materiaal, 40 cm breed, 30 mm dik
Maximaal belastbaar gewicht
120 kg
Keurmerk
TÜV Keurmerk
Geschikt voor kinderen vanaf
3 jaar

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!