Trampoline Salta Royal Baseground 305 Black

1 review
429
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is

Onze service

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie

Productbeschrijving

De Royal Baseground trampoline van Salta heeft een bijzondere vormgeving. De trampoline gaat perfect samen met uw tuin omdat deze perfect in de grond past zonder dat er een rand uitsteekt. De flatground trampoline is hierdoor volledig onderdeel van uw tuin en makkelijk in te graven. Het Air Performance Systeem zorgt ervoor dat het springen eenvoudig is en maakt minder geluid. De beschermrand is zwart van kleur en dekt de veren af voor extra veiligheid. Het stalen frame is gegalvaniseerd waardoor het niet snel roest en weerbestendig is. De diameter van de trampoline is 305 centimeter waardoor er genoeg springruimte is. Kortom, de perfecte trampoline als u op zoek bent naar veiligheid, comfort en plezier zonder dat dit het uitzicht in uw tuin aantast.

Ingraven van een trampoline

Een trampoline kan mooi worden geïntegreerd in de tuin wanneer u de trampoline ingraaft. Een ingegraven trampoline bevordert de veiligheid omdat de trampoline laag bij de grond blijft. Het ingraven van een trampoline is in enkele eenvoudige stappen te doen. Markeer de plaats op de grond op basis van de afmetingen die in de handleiding staan. In het midden van de de markering graaft u het diepte punt alvast uit. Het diepste punt kan vrijwel altijd op 75 centimeter worden uitgegraven, tenzij anders vermeld in de instructie. Graaf vervolgens de kuil verder uit in de vorm van een kom. Bij de randen hoeft de kuil slechts enkele centimeters diep te zijn aangezien het doek hier niet verder door zal veren. Wanneer de kuil is gegraven kunt u de trampoline boven het gat plaatsen, de trampoline is dan klaar voor gebruik! Uitgebreide instructies en de voordelen van een ingegraven trampoline vindt u op onze adviespagina.

Over Salta

Salta heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame en kwalitatief hoogwaardige trampolines. De trampolines van Salta voldoen dan ook aan de hoogste veiligheidsnormen waardoor u uw kinderen met een gerust hart kan laten springen. De brede en dikke beschermranden in combinatie met de veiligheidsnetten zorgen voor een optimale bescherming tijdens het springen.

Specificaties

EAN
8719425450643
Trampoline
Merk
Salta
Serie
Salta Royal Baseground
Kleur
Zwart
Plaatsing
In de grond
Afmetingen
305 x 305 cm
Materiaal frame
Gegalvaniseerd staal
Gewicht
55 kg
Beschermrand
PVC Materiaal, 430 mm breed, 25 mm dik
Veren
60 veren van gegalvaniseerd staal
Maximaal draagvermogen
120 kg
Gelijke hoogte met het gazon
Air Performance system voor een geruisloze springervaring

Reviews

N. van Leenen

28 januari 2021

Blije kinderen

Pluspunten
  • Snelle levering
  • Mooi en goed product
  • Goedw afhandeling
Minpunten
  • Geen

De trampoline is snel geleverd en zijn goed op de hoogte gehouden mbt de levering. Keurig tot in de tuin gebracht door de bezorger. Wij zijn erg tevreden dus.

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling