Materiaal
Kleur
Leeftijd
Plaatsing
Vorm
Merk
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd
Korting

Trampoline met net

De veiligheid van uw kind staat natuurlijk voorop. Voor veilig speelplezier is het raadzaam om een trampoline met net aan te schaffen, ook als de trampoline ingegraven is. Een val van een trampoline kan namelijk zorgen voor lelijke blessures en een net verkleint de kans aanzienlijk. Onderstaand vindt u zowel ronde als rechthoekige trampolines met net. Bij Trampolinezaak kunt u een trampoline direct met net bestellen maar ook losse veiligheidsnetten zijn bij ons verkrijgbaar. Ook kunt u bij ons beschermranden voor uw trampoline kopen. Zo kunnen uw kinderen veilig springen!

Trampoline met veiligheidsnet

Trampolinezaak heeft zeer veel trampolines met een veiligheidsnet. Deze zijn logischerwijs bevorderend voor de veiligheid van de trampoline en dus ook van uw kinderen. In bovenstaand assortiment vindt u zowel ronde als rechthoekige trampolines. Bovenstaande trampolines zijn van verschillende merken verkrijgbaar, waaronder BERG, Salta en Avyna. Heeft u al een trampoline, maar bent u op zoek naar een los veiligheidsnet? Ook dan bent u bij Trampolinezaak aan het juiste adres!

Rechthoekige trampoline met net

De trampolines in het assortiment van Trampolinezaak komen in alle vormen en maten, zo ook de prachtige rechthoekige trampolines. Deze trampolines moeten natuurlijk ook geschikt voor kinderen zijn, dus kunt u voor extra veiligheid kiezen voor een rechthoekige trampoline met net. Gebruik de filters en ontdek het assortiment!

Trampoline rond met net

In het assortiment kunt u naast rechthoekige, ook de mooiste ronde trampolines vinden. Deze klassieke vorm voor trampolines is zeer populair en om die reden hebben wij ook deze met een net in ons assortiment. Als u in de filters de vorm rond kiest dan krijgt u alle ronde trampolines met net te zien!