Materiaal
Leeftijd
Plaatsing
Vorm
Merk
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Trampoline Roze

Voor de echte fijn proevers vindt u op deze pagina een collectie van onze trampolines afgerond met een roze kleur. Hierdoor wordt er een leuke en vrolijke kleur in uw tuin geplaatst. De roze trampolines zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen zodat er veel ieder een geschikte trampoline aanwezig is. Doordat de trampolines op Trampolinezaak afkomstig zijn van topmerken weet u zeker dat u een goede koop doet!

Roze trampoline

De roze trampolines op deze pagina zijn uitermate geschikt voor veel springplezier tijdens de lente en zomer. De trampolines zijn beschikbaar in verschillende vormen, zo zijn sommige trampolines geschikt om in te bouwen. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Klik op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Roze trampoline met net

Als u op zoekt bent naar een roze trampoline met extra veiligheid, kies er dan een met net. Dit zorgt ervoor dat uw kinderen niet zomaar van de trampoline af kunnen vallen, wat natuurlijk prettig is om pijn te voorkomen. Geef uw kinderen en uzelf een plezierige middag door voor de extra veiligheid van een net te kiezen!