Materiaal
Leeftijd
Veiligheidsnet
Plaatsing
Vorm
Merk
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd
Korting

Trampoline Zwart

Voor zwarte trampolines moet u op deze pagina zijn! Zwarte trampolines vallen in vergelijking met kleurrijke trampolines eens stuk minder op in uw tuin waardoor de trampoline in verhouding minder groot lijkt. De trampolines met een zwarte kleur zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en in verschillende vormen. Zo weet u zeker dat er voor iedereen een geschikt trampoline aanwezig is. De trampolines op deze pagina zijn afkomstig van topmerken. Nieuwsgierig naar de trampolines? Klik dan op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie!

Zwarte trampoline

De zwarte trampolines op deze pagina zijn uitermate geschikt voor veel springplezier tijdens de lente en zomer. De trampolines zijn beschikbaar in verschillende vormen, zo zijn sommige trampolines geschikt om in te bouwen. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Klik op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Zwarte trampoline met net

Een zwarte trampoline met net geeft uw kinderen net die extra veiligheid die uzelf rust geeft. Door een net kunnen uw kinderen niet zomaar van de trampoline af vallen terwijl ze aan het spelen zijn, wat hen en uzelf een onbezorgde speeltijd bezorgd. Ontdek het assortiment en kies uw favoriete zwarte trampoline met net!