Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd

Berg trampoline Onderdelen

Berg trampoline Onderdelen

Het kwaliteitsmerk BERG heeft naast de beste trampolines ook diverse accessoires voor trampolines. Goede accessoires geven namelijk nog meer spring plezier. De accessoires zijn bedoel voor extra veiligheid en springcomfort. BERG heeft daarnaast ook hele leuke springdoeken die het springen tot een hoogtepunt brengen. Met de beschermhoezen van BERG kunt u uw trampoline afdekken zodat u de levensduur verlengt. Dan de trampoline accessoires die gericht zijn op veiligheid zijn vooral veiligheidsnetten en beschermranden. Daarnaast bieden wij accessoires zoals een ladder en framenet deze helpen de trampoline zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Wilt u meer weten over het merk? Lees hier dan alles over BERG.

BERG trampoline rand

Een trampoline wordt vaak geleverd met een trampoline rand. Deze dekt de veren van de trampoline af en kan daarbij een mogelijke val ook opvangen. Als u al jarenlang geniet van uw trampoline kan het zijn dat de rand op den duur te erg beschadigd is geraakt. Dan kunt u een trampoline rand opnieuw aanschaffen via Trampolinezaak. Dit wordt aangeraden om de veiligheid te optimaliseren.

BERG trampoline net

Een veiligheidsnet beschermt tegen het mogelijk vallen van de trampoline. Een trampoline net van BERG is erg simpel en snel te installeren. Wij adviseren altijd een net te nemen, omdat dit de veiligheid verbeterd. Kijk eens rond in onze webshop wat we allemaal hebben.

BERG trampoline hoes

Houd uw trampoline in perfecte staat en zorg dat de trampoline niet wordt aangetast door het weer. Met de beschermhoezen van BERG zorgt u ervoor dat u zo lang mogelijk blijft genieten van uw trampoline. De trampoline blijft daarbij ook langer schoon en dit bespaard u tijd en moeite.