Alles over Exit

Waarom een EXIT Trampoline?

"Go Play Outside"

EXIT Toys is een eigentijds merk dat hoge kwaliteit buitenspeelgoed produceert, waarbij het plezier van uw kind centraal staat. Het speelgoed van EXIT Toys heeft een eigentijds ontwerp en voldoet aan allerlei strenge kwaliteitseisen. Zo zijn alle trampolines van EXIT Toys TÜV gekeurd. Het TÜV keurmerk is een duits keurmerk waarbij een trampoline aan zeer strenge veiligheidseisen moet voldoen om door de keuring te komen. Daarnaast voldoen de EXIT trampolines aan de laatst geldende veiligheidsnorm specifiek voor trampolines, de EN-‐71-­14. Veiligheid is bij een EXIT Toys Trampoline dus gegarandeerd.

De trampolines van EXIT Toys zijn verder voorzien van een speciaal 'Ten Cate' Springdoek. Het materiaal hiervan wordt in de USA ingekocht en naar Europa geïmporteerd. Dit doet het bedrijf om een optimaal springcomfort en perfecte vering te creëren voor haar trampolines.

Vergelijk de modellen

EXIT Toys Dynamic


EXIT Toys Dynamic

De EXIT Toys Dynamic serie is ideaal voor kinderen die al iets meer spring ervaring hebben. Met een EXIT Toys trampoline kan ieder kind zijn of haar springervaring naar een hoger level tillen. Een Dynamic trampoline van EXIT toys is hiervoor zeer geschikt door de langere veren van maar liefst 25 cm. Daarnaast zijn deze veren ook dubbel conisch. Voor extra veiligheid kan de trampoline voorzien worden van een veiligheidsnet. Hierdoor kunnen uw kinderen op een veilige manier plezier maken.


+ Extra lange veren van 25 cm

+ Dubbelconische veren

+ Stevig frame met toprail van 42 mm

+ Kindvriendelijk

- Niet altijd met veiligheidsnet geleverd

EXIT Toys PeakPro


EXIT Toys PeakPro

De EXIT Toys PeakPro is de absolute topper uit het grote assortiment. Deze trampoline is standaard van lange veren, waardoor iedereen eenvoudig een grote hoogte behaald. Deze mooie trampolines zijn voorzien van een hoge kwaliteit, dat is te zien aan het frame. Het frame is namelijk gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat er geen roest kan ontstaan. De EXIT Toys PeakPro trampolines worden inclusief veiligheidsnet geleverd.+ Wordt geleverd inclusief veiligheidsnet

+ Frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat

+ Tweekleurige en 30 cm dikke beschermrand

+ Kindvriendelijk

+Hoge kwaliteit

EXIT Toys Lotus

Kinderen kunnen helemaal losgaan op de EXIT Toys Lotus. Deze serie bestaat uit ronde trampolines met een zeer stabiel frame, dit staat garant voor jarenlang springplezier. De naam Lotus heeft deze serie te danken aan de L-vormige poten, die doen denken aan een lotusbloem. Deze poten geven de trampolines uit de EXIT Toys Lotus een unieke uitstraling.


+ Voorzien van een net tussen het springdoek en beschermrand

+ Verkleinde kans op kantelen dankzij deze L-vormige poten

+ Er is een Lotus trampoline voor kinderen van elke leeftijd en elk spring niveau

+ Verschillende accessoires beschikbaar voor ultiem plezier


EXIT Toys Allure

De EXIT Toys Allure is een serie bestaande uit mooie en kwalitatief goede trampolines. Kenmerkend voor de EXIT Toys Allure zijn het ontwerp, het hoogwaardige frame en de goede veren. De EXIT Toys Allure trampoline is er in verschillende varianten, zoals rond of vierkant en op W-poten of inground. Er is voor iedere tuin een EXIT Toys Allure trampoline.+ Bestand tegen het weer

+ Voorzien van verenhaak, veiligheidsnet en beschermrand

+ Soepele sprong en zachte landing dankzij de veren

+ Gegarandeerd veel springplezier voor uw kleintjeEXIT Toys Silhouette

De EXIT Toys Silhouette trampoline onderscheidt zich door het moderne design. De beschermrand heeft een mat-zwarte kleur en is voorzien van mooie groene accenten. Hierdoor krijgt de trampoline een moderne, elegante uitstraling. De EXIT Toys Silhouette heeft een frame constructie die super eenvoudig te monteren is en die onderling wordt vergrendeld door middel van 'springclips' voor extra veiligheid. De Silhouette serie is verkrijgbaar in inground en bovengrondse modellen.

+ Zowel Inground als bovengronds beschikbaar

+ Volledig in te graven

+ 20 mm dikke beschermrand

+ Op 4 plaatsen verankerd

- Geen dubbelconische veren

Accessoires

EXIT Toys Trampoline Accessoires

EXIT Toys heeft een uitgebreide collectie accessoires uitgebracht die het spelen op de trampoline niet alleen leuker maken voor uw kindje, maar ook een stuk veiliger. Trampoline accessoires zijn in principe niet per se nodig, omdat de trampolines van EXIT Toys helemaal compleet worden geleverd, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een veiligheidsnet beschadigd raakt, of dat u een andere kleur beschermrand wilt aanschaffen. De collectie trampoline accessoires van EXIT Toys bestaat uit handige producten zoals framenetten, beschermhoezen, trampolineladders, verankeringssets en veiligheidsnetten.

EXIT Toys trampolineladder

EXIT Toys trampolineladder

Ook een trampolineladder is een fijne accessoire om aan te schaffen bij de aankoop van een nieuwe trampoline. Een ladder zorgt er namelijk voor dat uw kindje veilig de trampoline op kan gaan zonder gevaar. Dit voorkomt nare ongelukken. Ook zorgt een trampolineladder voor extra comfort tijdens het springen. EXIT Toys heeft diverse ladders in haar assortiment opgenomen. Deze vindt u via onderstaande button.

EXIT Afdekhoes

Een afdekhoes of beschermhoes draagt niet bij aan de veiligheid van uw trampoline, maar zorgt er wel voor dat de goede kwaliteit van de trampoline jarenlang wordt behouden. Door het gebruik van een beschermhoes is de trampoline tijdens het regenachtige en stormachtige herfstseizoen goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor raken de beschermrand en het doek minder snel beschadigd. EXIT Toys heeft afdekhoezen voor bovengrondse én Inground trampolines.

Een greep uit de collectie