Alles over Exit

Waarom een EXIT Trampoline?

"Go Play Outside"

EXIT Toys is een eigentijds merk dat hoge kwaliteit buitenspeelgoed produceert, waarbij het plezier van uw kind centraal staat. Het speelgoed van EXIT Toys heeft een eigentijds ontwerp en voldoet aan allerlei strenge kwaliteitseisen. Zo zijn alle trampolines van EXIT Toys TÜV gekeurd. Het TÜV keurmerk is een duits keurmerk waarbij een trampoline aan zeer strenge veiligheidseisen moet voldoen om door de keuring te komen. Daarnaast voldoen de EXIT trampolines aan de laatst geldende veiligheidsnorm specifiek voor trampolines, de EN-‐71-­14. Veiligheid is bij een EXIT Toys Trampoline dus gegarandeerd.

De trampolines van EXIT Toys zijn verder voorzien van een speciaal 'Ten Cate' Springdoek. Het materiaal hiervan wordt in de USA ingekocht en naar Europa geïmporteerd. Dit doet het bedrijf om een optimaal springcomfort en perfecte vering te creëren voor haar trampolines.

Vergelijk de modellen

EXIT Toys Dynamic

EXIT Toys Dynamic

De EXIT Toys Dynamic serie is ideaal voor kinderen die al iets meer spring ervaring hebben. Met een EXIT Toys trampoline kan ieder kind zijn of haar springervaring naar een hoger level tillen. Een Dynamic trampoline van EXIT toys is hiervoor zeer geschikt door de langere veren van maar liefst 25 cm. Daarnaast zijn deze veren ook dubbel conisch. Voor extra veiligheid kan de trampoline voorzien worden van een veiligheidsnet. Hierdoor kunnen uw kinderen op een veilige manier plezier maken.


+ Extra lange veren van 25 cm

+ Dubbelconische veren

+ Stevig frame met toprail van 42 mm

+ Kindvriendelijk

- Niet altijd met veiligheidsnet geleverd

EXIT Toys PeakPro

EXIT Toys PeakPro

De EXIT Toys PeakPro is de absolute topper uit het grote assortiment. Deze trampoline is standaard van lange veren, waardoor iedereen eenvoudig een grote hoogte behaald. Deze mooie trampolines zijn voorzien van een hoge kwaliteit, dat is te zien aan het frame. Het frame is namelijk gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat er geen roest kan ontstaan. De EXIT Toys PeakPro trampolines worden inclusief veiligheidsnet geleverd.+ Wordt geleverd inclusief veiligheidsnet

+ Frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat

+ Tweekleurige en 30 cm dikke beschermrand

+ Kindvriendelijk

+Hoge kwaliteit

EXIT Toys Supreme

De Supreme serie van EXIT Toys bestaat uit het merk meest luxueuze trampolines. De trampolines uit deze serie hebben een gegalvaniseerd en zwart gepoedercoat frame, waardoor roest absoluut geen kans heeft. Daarnaast heeft de trampoline speciale afwateringsgaten, waardoor er geen water op het doek kan blijven liggen. De beschermrand van de trampoline is verder extra breed gemaakt en de bovengrondse modellen worden standaard geleverd inclusief een veiligheidsnet. De perfecte combinatie tussen veiligheid en kwaliteit.

+ Met extra afwateringsgaten

+ Dubbelconische veren

+ Extra brede en 30 cm dikke beschermrand

+ Bovengrondse modellen zijn inclusief veiligheidsnet

+ Zowel bovengronds als Inground verkrijgbaar

EXIT Toys Tiggy

EXIT Toys Tiggy

De Tiggy serie van EXIT Toys is speciaal ontwikkeld om de allerkleinste te leren springen met veel veiligheid. De EXIT Toys Tiggy heeft speciale elastieken in plaats van springveren, zodat peuters een zachte landing ervaren. Daarnaast zijn deze schitterende trampolines voorzien van een veiligheidsnet. Het net zit met elastieken vast aan de springmat, hierdoor kunnen de voetjes en handjes van uw kindje niet bij de elastieken komen


+ Zeer geschikt voor peuters en kleuters

+ Elastieken ipv springveren

+ Voorzien van een veiligheidsnet

+ Kindjes hebben een zachte landing

EXIT Toys Silhouette

De EXIT Toys Silhouette trampoline onderscheidt zich door het moderne design. De beschermrand heeft een mat-zwarte kleur en is voorzien van mooie groene accenten. Hierdoor krijgt de trampoline een moderne, elegante uitstraling. De EXIT Toys Silhouette heeft een frame constructie die super eenvoudig te monteren is en die onderling wordt vergrendeld door middel van 'springclips' voor extra veiligheid. De Silhouette serie is verkrijgbaar in inground en bovengrondse modellen.

+ Zowel Inground als bovengronds beschikbaar

+ Volledig in te graven

+ 20 mm dikke beschermrand

+ Op 4 plaatsen verankerd

- Geen dubbelconische verenAccessoires

EXIT Toys Trampoline Accessoires

EXIT Toys heeft een uitgebreide collectie accessoires uitgebracht die het spelen op de trampoline niet alleen leuker maken voor uw kindje, maar ook een stuk veiliger. Trampoline accessoires zijn in principe niet per se nodig, omdat de trampolines van EXIT Toys helemaal compleet worden geleverd, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een veiligheidsnet beschadigd raakt, of dat u een andere kleur beschermrand wilt aanschaffen. De collectie trampoline accessoires van EXIT Toys bestaat uit handige producten zoals framenetten, beschermhoezen, trampolineladders, verankeringssets en veiligheidsnetten.

EXIT Toys trampolineladder

EXIT Toys trampolineladder

Ook een trampolineladder is een fijne accessoire om aan te schaffen bij de aankoop van een nieuwe trampoline. Een ladder zorgt er namelijk voor dat uw kindje veilig de trampoline op kan gaan zonder gevaar. Dit voorkomt nare ongelukken. Ook zorgt een trampolineladder voor extra comfort tijdens het springen. EXIT Toys heeft diverse ladders in haar assortiment opgenomen. Deze vindt u via onderstaande button.

EXIT Afdekhoes

Een afdekhoes of beschermhoes draagt niet bij aan de veiligheid van uw trampoline, maar zorgt er wel voor dat de goede kwaliteit van de trampoline jarenlang wordt behouden. Door het gebruik van een beschermhoes is de trampoline tijdens het regenachtige en stormachtige herfstseizoen goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor raken de beschermrand en het doek minder snel beschadigd. EXIT Toys heeft afdekhoezen voor bovengrondse én Inground trampolines.

Een greep uit de collectie