Materiaal
Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Plaatsing
Vorm
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

EXIT Silhouette

De Silhouette trampolines van het topmerk Exit Toys zijn bijzonder populair, wat te danken is aan de hoge mate van veiligheid die het merk in deze serie verwerkt. De trampolines beschikken over een 2.0 centimeter dikke beschermrand. De ruimte tussen de afdekrand en de veren is veilig afgesloten door het veiligheidsnet, waardoor uw kinderen niet met hun voeten bij de veren kunnen komen. Kortom, extra veilig! Dankzij het gegalvaniseerde frame kan de trampoline niet roesten, en de montage is ook nog eens super eenvoudig. Kortom, een handige trampoline met een hoog gebruikscomfort.

Exit Silhouette in ground

De Exit Toys Silhouette trampoline zijn beschikbaar in allerlei vormen, soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een trampoline in ground, oftewel in de grond, of juist boven de grond. De inground trampolines worden in de grond gemonteerd, waar u hier meer informatie over kunt vinden. Dit betekent dat deze minder in het zicht staan, omdat ze minder hoog uitkomen. Daarnaast is het ook goed voor de veiligheid, maar het maakt het weer moeilijker om de trampoline te kunnen verplaatsen. Bedenk dus goed wat u belangrijk vind bij de aankoop van een trampoline!

Exit Silhouette 427

De trampolines van Exit Silhouette zijn beschikbaar in verschillende maten, om zo er precies een te vinden die aan al uw wensen voldoet. Een van de populairste maten is die met een diameter van 427 centimeter, welke u uitgebreid terug ziet in ons assortiment. In dit formaat kunt u nog steeds kiezen uit verschillende kleuren en andere specificaties!