-
-
Materiaal
Kleur
Plaatsing
Vorm
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

EXIT Silhouette

De Silhouette trampoline van EXIT Toys heeft een gave zwarte kleuren met subtiele groene accenten. De trampoline beschikt over een 2.0 cm dikke beschermrand. De ruimte tussen de afdekrand en de veren wordt veilig afgesloten door het veiligheidsnet, dus uw kinderen kunnen niet met hun voeten bij de veren komen. Dit maakt de Silhouette trampoline extra veilig! Dankzij het gegalvaniseerde frame kan de trampoline niet gaan roesten en de constructie van de trampoline is super eenvoudig te monteren. Kortom, een handige trampoline met hoog gebruikscomfort!

EXIT Silhouette trampoline

De EXIT Toys Silhouette trampoline heeft een stevig frame dat onderling is vergrendeld met 'springclips' zodat het frame niet van elkaar los kan komen tijdens het springen. De trampoline is verder voorzien van een beschermende afdekrand, een fijne springmat en is verkrijgbaar in diverse modellen. Via de filter aan de linkerzijde van het scherm kunt u selecteren op maat en kleur.

EXIT Toys trampoline

Het kind staat centraal bij het ontwerp en de productie van trampolines bij EXIT Toys. Onder andere de veiligheid is ontzettend belangrijk en daarom zijn alle trampolines zeer uitvoerig getest. Daarnaast ervaren de kinderen optimaal speelplezier en hebben de trampolines van EXIT Toys een goede prijs-kwaliteitverhouding.