-
-
Materiaal
Kleur
Veiligheidsnet
Plaatsing
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd
Korting

Berg ronde trampoline

Berg ronde trampoline Opzoek naar een mooie trampoline voor in uw tuin? De beste trampolines vindt u hier van BERG. Er zijn allerlei soorten en maten beschikbaar van dit merk en dit zorgt ervoor dat BERG trampolines beschikbaar zijn voor iedereens wens. Het meest gangbare is een ronde trampoline. BERG heeft kleine ronde trampolines en grote ronde trampolines. De grotere ronde trampolines van BERG zullen zeker niet geschikt zijn voor iedere tuin. Als u een kleinere tuin heeft kunt u wellicht beter kiezen voor een iets kleiner formaat. Kijk hieronder wat BERG voor uw springplezier kan betekenen.

BERG trampoline rond

Opzoek naar de beste ronde trampolines? BERG biedt een divers assortiment aan met ronde trampolines. Deze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende afmetingen, kleuren en kenmerken. Zo vindt u bij Trampolinezaak altijd een BERG trampoline die past bij uw wensen. Kleine trampolines van BERG hebben een diameter van minder dan 3 meter en grote trampolines hebben een diameter groter dan 4 meter. De meeste trampolines van BERG hebben een diameter van tussen de 3 en 4 meter in. Liever een rechthoekige trampoline? Berg biedt diverse rechthoekige trampolines aan.

Wilt u meer weten over het merk? Lees hier dan alles over BERG.

BERG trampoline 270

Een prachtige trampoline mag zeker niet ontbreken in een tuin met kinderen. Met een trampoline in de tuin kunnen de kinderen zichzelf heerlijk vermaken samen met vriendjes of vriendinnetjes. BERG heeft een ruime collectie met daarin verschillende trampolines, zo heeft het merk ook de 270 trampoline. Deze trampoline is zeer handig in gebruik en eenvoudig op te zetten. Daarnaast voldoet deze trampoline ook aan alle veiligheidseisen.