Alles over Salta

Salta trampolinesSalta in het kort

Salta Trampolines staat bekend om haar innovatieve collectie van trampolines. De Salta trampolines zijn uniek in haar segment door een zeer hoge prijs-kwaliteitsverhouding en hoge normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De producten van Salta worden continu opnieuw ontwikkeld en verbeterd zodat de trampolines altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Elke Salta trampoline is voorzien van een brede, dikke veiligheidsrand en een extra lange rok. De duurzame frames zijn gemaakt van dik staal dat corrosiebestendig is gemaakt. De trampoline en de veren zijn gemaakt van stevige, duurzame materialen die lang meegaan. U kunt ervoor kiezen om de trampoline in te graven of op de grond te zetten. Daarnaast heeft Salta veiligheidsnetten, beschermhoezen en randen in het assortiment. Met een Salta Trampoline heeft u of uw kind jarenlang plezier!

Voordelen Salta trampolines

10 Redenen om te kiezen voor Salta Trampolines

1. Salta Trampolines worden uitvoerig getest voor optimale kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.
2. U kunt kiezen voor een ingraaf trampoline of een trampoline boven de grond. Voor ieder wat wils!
3. Salta Trampolines hebben een diameter die varieert van 183 tot 427 centimeter.
4. De Salta Trampolines zijn voorzien van een dikke, stevige rand met lange rok.
5. Salta Trampolines hebben een dik stalen frame en veren die corrosiebestendig zijn gemaakt.
6. De trampolines zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, groen en zwart en staan mooi in uw tuin.
7. Met een veiligheidsnet zijn de trampolines nog veiliger. Ideaal voor de kleintjes!
8. U kunt kiezen voor een ronde of rechthoekige trampoline. Leuk voor jong en oud!
9. Salta Trampolines zijn scherp geprijsd. Ze hebben een hoge prijs-kwaliteitsverhouding.
10. Door het geïntegreerde ventilatiesysteem wordt trampoline niet te warm in de zomer.

Salta modellen

Salta Combo

De Salta Combo Trampoline staat bekend om de juiste balans tussen veilgheid, kwaliteit en duurzaamheid tegen een scherpe prijs. De Salta Combo Trampolines zijn voorzien van een dikke, gelijkmatige rand met een extra lange rok, gemaakt van hoogwaardig materiaal. De duurzame stalen frames en veren zijn bestand tegen corrosie. Het veiligheidsnet is voorzien van een handige en stevige ritssluiting.

- Inclusief veiligheidsnet met rits
- Diameter van 183 tot 427 cm of rechthoekig
- Verkrijgbaar in roze, groen en zwart
- Scherpe prijs


Premium Black Edition

De Salta Premium Black Edition is een exclusieve trampoline. Deze high-class trampoline heeft dikke stalen frames die zijn gemaakt van corrosiebestendig staal met zwarte poedercoating. De glasvezel top-ring geeft de trampoline een elegante uitstraling. De trampoline is voorzien van een zwarte dikke, gelijkmatige rand. De dubbele conische veren zorgen voor de allerbeste spring ervaring

- Elegant en professioneel uiterlijk
- Diameter van 183 tot 427 cm of rechthoekig
- Inclusief veiligheidsnet met top-ring
- Intens zwarte kleur


Salta First Class

Voor de First Class Trampoline zijn alleen de beste, sterkste en veiligste materialen gebruikt. De trampolines zijn uitgerust met een unieke frameconstructie. De veiligheidsrand is gemaakt van extra dik gecoat pvc materiaal. De Salta First Class heeft een grote hoeveelheid van de dubbel, conische, goudkleurige verzinkte veren. Hierdoor kunt u hoger springen en zacht landen.


- Meer veren voor optimaal springplezier
- Dikkere rand en zacht vangnet
- Inclusief trampoline ladder
- Verkrijgbaar in groen, roze en zwart.
- Verkrijgbaar in diameter van 251 tot 427 cm


Salta Royal Baseground

De Salta Ground is perfect om te integreren in uw tuin. De ingraaf trampoline is gemaakt van de beste duurzame en veilige materialen. De veiligheidsrand is aan de grond bevestigd met ankers en voorzien van een geïntegreerd luchtsysteem zodat de trampoline niet warm wordt. Voor extra veiligheid kunt u een net kopen bij de trampoline.- Staat mooi en neemt minder ruimte in
- Rand is aan grond bevestigd
- Geïntegreerd ventilatiesysteem
- Verkrijgbaar in zwart
- Diameter van 251 cm tot 427 cm of rechthoekig

Plaatsing van de trampoline

Inground Trampoline

Een ingraaf trampoline heeft meerdere voordelen. Zo is de trampoline mooi geïntegreerd met uw tuin en neemt de trampoline minder ruimte in. Daarnaast is een inbouw trampoline een stuk veiliger. Mochten kinderen vallen is de hoogte namelijk een stuk minder hoog. Hierdoor heeft u minder snel een vangnet nodig, zodat u een mooi zicht houdt op uw tuin. Voor optimale veiligheid kunt u er natuurlijk wel een vangnet bij kopen. Daarnaast kan er niks onder de trampoline komen omdat de trampolinerand goed vast zit aan de grond. Deze rand is voorzien van een uniek ventilatiesysteem zodat de trampoline niet warm wordt in de zomer. De trampoline kan afgedekt worden met een handige beschermhoes wanneer u de trampoline niet gebruikt. U kunt kiezen voor een rechthoekige of ronde trampoline in verschillende maten en kleuren.

Bij het ingraven van uw trampoline is het belangrijk dat u met een aantal dingen rekening houdt. Plaats de trampoline 15 tot 20 centimeter boven de grond, zodat lucht kan ontsnappen. Dit voorkomt demping, verhoogt het springcomfort en zorgt ervoor dat de trampoline minder snel slijt. Zorg er daarnaast voor dat de kuil onder de trampoline diep genoeg is.

Trampoline boven de grond

Een trampoline boven de grond kan meerdere voordelen bieden. Zo kunt u de trampoline gemakkelijk weer opbergen als u deze niet gebruikt, bijvoorbeeld in de winter. Daarnaast hoeft u geen gat te graven in uw tuin en is grasmaaien een stuk makkelijker. Bij een ingraaf trampoline slijten het frame en het zeil iets sneller, een trampoline boven de grond gaat dus vaak wat langer mee. Tevens is er meer luchtverplaatsing onder de trampoline zodat kinderen hoger kunnen springen. De trampolines boven de grond worden geleverd met een veiligheidsnet zodat uw kind veilig kan springen. Daarnaast worden sommige trampolines geleverd met een handige ladder. De trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende maten en u kunt kiezen voor een ronde of rechthoekige trampoline in verschillende kleuren.

Een nadeel van een trampoline die boven de grond wordt geplaatst, kan zijn dat het net wat minder veilig is dan een ingraaf trampoline. Het wordt dan ook sterk aangeraden om gebruik te maken van een veiligheidsnet. Daarnaast staat een trampoline boven de grond minder mooi in uw tuin.


Trampoline ingraven

Inground trampoline

Bij het ingraven van een trampoline is het belangrijk om een kuil te graven die diep genoeg is. Bij een grotere trampoline maakt u namelijk grotere sprongen dat op een kleine trampoline. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat de trampoline ongeveer 20 centimeter boven de grond uitsteekt. Op deze manier kan de trampoline vrij bewegen en kunt u hoger springen.

Graaf een komvormige kuil. Dit kunt u doen met een graafmachine of met de hand. Plaats de trampoline op de randen van de kuil en veranker de trampolinerand met de bijgeleverde haringen zodat de trampoline niet verschuift. Wilt u weten hoe diep u de kuil moet graven? Hiernaast vindt u een handig overzicht.

Overzicht kuil diepte

Rond

Rechthoekig

Diameter trampoline

Diepte kuil

Afmetingen

Diepte kuil

180 - 200 cm

30 cm

190 - 280 cm

40 cm

244 - 270 cm

50 cm

215 - 330 cm

65 - 75 cm

270 - 430 cm

75 - 80 cm

> 330 cm

80 cm

Trampoline Accessoires

Beschermhoes

Wanneer u een trampoline niet het hele jaar door gebruikt, is het slim om een beschermhoes aan te schaffen. Deze beschermt uw trampoline tegen invloeden van buitenaf en zorgt ervoor dat uw trampoline langer mooi blijft. Salta heeft een aantal beschermhoezen in verschillende groottes en kleuren in haar assortiment. De trampolinehoezen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan jarenlang mee!

Veiligheidsnet

Een veiligheidsnet komt goed van pas bij een trampoline boven de grond, maar ook bij een ingraaf trampoline zorgen ze voor extra veiligheid. Een net zorgt ervoor dat uw kind niet van de trampoline kan springen. De netten zijn makkelijk aan de trampoline te bevestigen en hebben een handige ritssluiting als opening. Salta heeft netten in verschillende maten en netten die geschikt zijn voor ronde en rechthoekige trampolines.
Beschermrand

Salta beschermranden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die jarenlang mee gaan.De trampolineranden zorgen ervoor dat de veren van de trampoline worden bedekt. De randen zijn lekker breed en verschillen in dikte. Bij iedere Salta trampoline worden beschermranden meegeleverd, maar mocht de rand onverhoopt kapot gaan heeft Salta ook losse randen in het assortiment.

Onderhoud

Schoonmaken

Hoe kan ik de Salta trampoline het beste schoonmaken?
Om de goede kwaliteit van uw trampoline te behouden, is het nodig om uw trampoline eens in de zoveel tijd een wasbeurt te geven. Het doek van de trampoline en de afdekrand kunnen gemakkelijk schoon gemaakt worden met koud water. Pak bijvoorbeeld de tuinslang erbij en poets vlekjes eraf met een schone doek. Vermijdt afwasmiddel, zeep en heet water.

Wanneer u de trampoline voor langere tijd niet gebruikt, is het belangrijk dat u deze grondig schoonmaakt. Laat de trampoline drogen en dek deze vervolgens af met een speciale Salta afdekhoes. Zo wordt uw trampoline perfect beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Vervangen

Hoe blijft de trampoline in topconditie?
Trampolines gaan jarenlang mee, maar toch is het belangrijk dat u uw trampoline goed controleert. Onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Dit zorgt teven voor optimale veiligheid.

Controleer de trampoline regelmatig op de volgende punten:

- De conditie van het frame, zijn de verbindingen nog goed?
- De conditie en spanning van het doek, zijn er beschadigingen?
- De kwaliteit van de afdekranden.
- Overige beschadigingen, gaten, scherpe uiteinden of scheuren

Een greep uit de Salta collectie: