Salta

alle trampolines van Salta

Het Nederlandse Salta biedt een prachtige collectie van innovatieve trampolines met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De trampolines van Salta worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste veiligheids-, kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Zo is elke trampoline voorzien van een extra brede en dikke veiligheidsrand. De stalen frames zijn duurzaam en corrosiebestendig en de gold spring veren zorgen voor een unieke spring ervaring! Wilt u meer weten over Salta Trampolines? Lees hier dan alles over Salta.

124 artikelen 1 - 80 van 124

Vorige12

Er komen geen producten overeen met de selectie.

124 artikelen 1 - 80 van 124

Vorige12

Salta Trampoline

Salta trampolines voldoen aan de allerhoogste veiligheids- en kwaliteitseisen. Met een trampoline van dit merk kunt u uw kinderen dan ook met een gerust hart laten genieten van urenlang spring- en speelplezier. Salta trampolines kenmerken zich bovendien door het mooi vormgegeven design. Dit zorgt ervoor dat een Salta trampoline in geen enkele tuin zal misstaan. Onze collectie Salta trampolines bestaat zowel uit ronde Salta trampolines als rechthoekige Salta trampolines. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een Salta inground trampoline. Hieronder leest u meer over de verschillende Salta series.


Salta Combo

Top kwaliteit, duurzaamheid en bovenal veiligheid voor een prima prijs, dan zit u bij de Salta Combo goed. Deze serie beschikt over een gegalvaniseerd frame om te zorgen dat deze maximaal bestand is tegen corrosie en is voorzien van veiligheidsnetten om ongewenste ongelukken te voorkomen. Ook het frame is stevig en stabiel zodat u er nog jarenlang plezier van kunt beleven.


Salta Excellent Ground

Bent u op zoek naar een in-ground trampoline voor in uw tuin? Dan is de Salta Excellent Ground serie de perfecte keus! Deze serie is speciaal ontworpen om een in-ground trampoline zo goed mogelijk op te laten gaan in uw tuin. Rondom het frame zit een beschermrok waardoor de stalen constructie niet meer zichtbaar is én het voorkomt dat er spullen onder de trampoline kunnen liggen doordat het gat volledig afgesloten wordt. Buiten een mooi design maakt dit de Salta Excellent Ground ook een veilige keuze!


Salta First Class

De Salta First Class serie valt onder het vrij luxe segment van Salta Trampoline en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo worden de beste materialen gebruikt in het productieproces, wat leidt tot een zeer stevige, stabiele, duurzame trampoline. Ook veiligheid staat hoog in het vaandel, zo is de Salta First Class voorzien van extra brede veiligheidsranden en beschikken de modellen over veiligheidsnetten.


Salta Premium Black Edition

De Salta Premium Black Edition is voorzien van een extra brede zwarte rand. De trampoline heeft een elegante uitstraling en zal hierdoor in geen enkele tuin misstaan. De Salta Premium Black Edition is verder uitgerust met goudkleurige dubbele conische veren. Dit zorgt voor een optimaal springcomfort en creëert tegelijkertijd een extra hoge sprong. De Salta Premium Black Edition trampoline is verkrijgbaar in diverse maten en is ideaal wanneer u op zoek bent naar een stabiele, duurzame trampoline waar u jarenlang van kunt blijven genieten.


Verder bestaat ons assortiment uit: