EXITExit Toys produceert zijn artikelen met de kind als uitgangspunt. Het speelgoed moet de kinderen aanspreken. Hierbij staan een aantal punten centraal: het kind moet het leuk vinden, veiligheid staat voorop en daarbij moeten de producten te leveren zijn met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De producten zijn uitgebreid getest en hebben een eigentijdse uitstraling. Het assortiment trampoline's van Exit Toys bestaat onder andere uit de Exit InTerra, Exit Silhouette, Exit Jumpcountour, Exit Jumparena, Exit Supreme en de Exit Twist. Lees hier meer informatie over Exit Toys trampolines.

374 artikelen 1 - 80 van 374

Vorige12345

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Trampoline EXIT Toys Silhouette 244

Trampoline EXIT Toys Silhouette 244

€ 239,00

€ 199,00

374 artikelen 1 - 80 van 374

Vorige12345

EXIT trampoline

De trampolines van EXIT Toys zijn er in vele vormen en maten te verkrijgen. Door de eigentijdse uitstraling past een EXIT trampoline bij ieder type tuin. Door de keuze uit verschillende maten en vormen kan voor zowel de grotere als kleinere tuin de ideale trampoline worden gevonden!


EXIT JumpArena

De EXIT JumpArena is een veilige kwaliteitstrampoline. De trampoline is voorzien van speciale dubbeleconische vering waardoor uw kind extra hoog kan springen. De JumpArena is bestand tegen ieder weerstype vanwege de speciale coating. De trampoline wordt geleverd met veiligheidsnet, zodat u uw kinderen onbezorgd kunt laten springen.


EXIT Twist

De Twist van EXIT is een trampoline die wordt gekenmerkt door de omkeerbare buitenrand. De binnen- en buitenzijde van deze rand hebben verschillende kleuren, zodat u of uw kinderen zelf kunnen kiezen welke kleur het best bij uw tuin past. De Twist is verkrijgbaar als InGround of opbouwmodel.


EXIT InTerra

De InTerra van EXIT is een InGround trampoline die zowel in rechthoekig als rond model te verkrijgen is. Doordat u deze trampoline ingraaft, kunnen uw kinderen niet van grote hoogte vallen. Hierdoor is de InTerra van EXIT een erg veilige optie. Tevens gaat deze op in uw tuin, zodat u er niet continu tegenaan kijkt.


EXIT JumpContour

De JumpContour van EXIT is een veilige trampoline, voorzien van een veiligheidsnet. Op deze manier vallen uw kinderen niet van de trampoline af, en kunt u ze onbezorgd laten springen. De JumpContour is verkrijgbaar in verschillende maten, vanaf 244 cm tot 457 cm. Zo kan voor zowel een kleinere als grotere tuin een EXIT JumpContour worden gekocht!


EXIT Silhouette

De Silhouette van EXIT is een populaire trampoline die zowel als InGround en als opbouw model te verkrijgen is. Tevens kan de Silhouette met of zonder veiligheidsnet worden verkregen. Door de springclips kan het frame niet loskomen tijdens het springen en wordt uw veiligheid en die van uw kind gegarandeerd.


EXIT Supreme

De EXIT Supreme is een stevige trampoline welke is behandeld met een speciale coating zodat deze niet kan gaan roesten. De Supreme is verkrijgbaar met veiligheidsnet, en er kan worden gekozen tussen een rechthoekig of rond model. De trampoline is erg stabiel en heeft een erg hoog springcomfort.


Exit Elegant

De Exit Elegant trampolines onderscheiden zich door de stijlvolle vormgeving van de trampolines. De Exit Elegant trampolines beschikken over het Ultimate Stability frame, dat licht is gebogen voor een extra elegante uitstraling. De Exit Elegant trampolines worden geleverd inclusief een veiligheidsnet, waardoor u uw kinderen met een gerust hart kunt laten genieten van urenlang spring- en speelplezier. Bovendien is de Exit Elegant trampoline beschikbaar in een tal van kleuren, waardoor er voor iedere tuin wel een geschikt model te vinden is.