Materiaal
Kleur
Leeftijd
Veiligheidsnet
Plaatsing
Vorm
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Professioneel gebruik
Prijs
Levertijd
Korting

Berg trampolines

Berg trampolines

Op Trampolinezaak vindt u de grootste collectie trampolines van topmerken als BERG, Avyna en Salta. De trampolines zijn beschikbaar in vele maten, vormen en kleuren, voor iedere tuin is er een trampoline. U vindt hier zowel in ground trampolines als trampolines die u gewoon boven de grond plaatst. Alle trampolines voldoen aan de hoogste veiligheidseisen zodat u en uw kinderen veilig kunnen springen. In ons ruime assortiment vindt u trampolines met net, maar ook losse trampoline netten en trampoline randen. Wilt u meer weten over het merk? Lees hier dan alles over BERG.

BERG Trampoline

BERG biedt een breed assortiment aan echte kwaliteits trampolines aan. Alle trampolines van BERG voldoen aan de hoogste kwalitets- en veiligheidsnormen waardoor u uw kinderen met een veilig gevoel op de trampolines kunt laten springen en spelen. Wilt u graag een trampoline in de grond? Bekijk dan eens het assortiment BERG Inground. Dankzij de uitstekende kwaliteit gaan de trampolines jarenlang mee. Daarnaast is trampoline springen stress verlagend en verbetert de conditie en de bloedsomloop, daardoor is trampoline springen ook de ideale activiteit voor volwassenen!

BERG Inground

De Inground trampolines van kwaliteitsmerk BERG zijn, zoals de naam verraadt, geschikt om in de grond te plaatsen. Door de trampoline in de grond te plaatsen kan uw kind niet van grote hoogte vallen tijdens het springen: dit garandeert extra veiligheid. De Inground modellen van het merk zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder ronde, rechthoekige en ovale trampolines.

BERG Flatground

De Flatground trampolines van BERG zijn erg innovatief, omdat deze volledig in de grond worden gebouwd. Door gebruik van het Airflow doek komt er alsnog lucht onder de trampoline. Hierdoor hoeft u geen ruimte te laten tussen de grond en de trampoline zelf. Zo kijkt u niet meer tegen uw trampoline aan, en hebben uw kinderen alsnog optimaal springplezier!

BERG Champion

De Champion van het gerenommeerde BERG is een zeer populaire trampoline. Door gebruik van 8 stiknaden zijn de veren doorgestikt. Hierdoor is de trampoline zeer stevig, en biedt deze jarenlang springplezier voor uw kinderen. De Champion is zowel verkrijgbaar als inground model, als model dat boven de grond wordt geplaatst.

BERG Favorit

De Favorit van BERG is een instapmodel trampoline en heeft een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. De trampoline is verkrijgbaar in inground model en trampoline om boven de grond te plaatsen, en kan worden besteld met of zonder bijgeleverd veiligheidsnet. Op de Favorit van BERG kunt u uw kinderen onbezorgd laten springen!

BERG Elite

De BERG Elite is één van de beste trampolines van het merk. Doordat gebruik is gemaakt van de innovatieve Goldspringveren van het merk biedt deze trampoline extra veel en goede vering, voor ultiem springplezier. De meeste trampolines van deze serie zijn inground modellen, hoewel er ook versies beschikbaar zijn die boven de grond worden geplaatst.

Deze maten Berg trampolines hebben wij voor u beschikbaar: